Άθλιος Σφάχτης λαών και ο Σαμαράς! Μισότρελλοι, αλαφροΐσκιωτοι και "I see dead people" στη μάχη της διαδοχής!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

stavros theodorakis
...βλέπω μειονότητες...

Γράφει η Trollympia
Αυτό το πράγμα που γίνεται στο διαδίκτυο με τη μάχη της διαδοχής, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΤΑΓΙΝΕΙ. Εάν δινόταν τίτλος της πιό φαντασμαγορικής ομάδας σίγουρα θα τον κέρδιζε η ετερόκλητη κάστα των διαδικτυακών υποστηρικτών της Ντόρας Μπακογιάννη. Μετά τον κορυφαίο Σταύρο “ανακαλύπτω μειονότητες” Θοδωράκη και το κορυφαίο άρθρο του συνεργάτη του στο protagon, μπήκε στη μάχη και ένα από τα ινδάλματα του χώρου. Ο τιτάνας Τάκης Μίχας! Ναι, ο άνθρωπος που κατάφερε να αποκαθηλώσει τον Μέγα Αλέξανδρο αποκαλύπτοντας ότι ήταν Άθλιος Σφάχτης Λαών (πως δεν τον είπε και “κουβαρίστρα”).
laughingΕίδαμε λοιπόν την φανταστική, αξεπέραστη δημοσκόπηση στο Newstime, όπου ανατρέπονται τα δεδομένα μέσω αστρικής επιβολής του συλλογικού ασυνειδήτου του ουράνιου εκλογικού σώματος και θυμηθήκαμε το άρθρο του Τάκη Μίχα (respect), όπου αποκάλυπτε την διαπλανητική συνωμοσία με δράστη τον Κουμουτσάκο ο οποίος πρόσφατα έχει καταληφθεί από τον Μπαφομετ. Δείτε τι συνωμοσία ανακάλυπτε ο μέγιστος και θα εκπλαγείτε:
«Αυτή η προσπάθεια υποδαύλισης των αντιαμερικανικών αντανακλαστικών της βάσης της ΝΔ καθιστά πια, προφανή τον στόχο των δηλώσεων του  “καραμανλανθρώπου” Κουμουτσάκου: Προφανώς δεν είναι ο κ. Λοβέρδος του οποίου οι σχέσεις και επαφές με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ είναι ανύπαρκτες. Ο πραγματικός στόχος δεν είναι άλλος από την Ντόρα Μπακογιάννη, που αποτελεί πάντοτε το κόκκινο πανί  των εθνικιστικών λόμπι λόγω της –υποτιθέμενης –στενής σχέσης της με την Ουάσιγκτον. Το καραμανλικό «βαθύ κράτος»  κρατά  συνεχώς  σε καθεστώς ιδεολογικής ομηρίας την υπουργό Εξωτερικών μέσω του δικτύου των εθνικιστικών λόμπι και μπλογκς. Αυτό είναι το ερμηνευτικό πλαίσιο αναφοράς  των δηλώσεων του εκπροσώπου της ΝΔ και όχι ο κ. Λοβέρδος και ούτε καν τα Σκόπια.»
Δηλαδή, τοποθετείται το ΠΑΣΟΚ (μέσω Λοβέρδου), αντιδρά η ΝΔ (μέσω Κουμουτσάκου) και ο στόχος είναι η υπουργός Εξωτερικών της ΝΔ! (Διαβάστε το σχετικό αποκαλυπτικό άρθρο του ΑΚΡΙΤΑ εδώ: http://history-of-macedonia.com/wordpress/2009/09/17/mass-media-coverage-about-greek-foreign-policy-matters/)
laughingΤΡΕΛΛΑ! Εάν σε όλο αυτό το τημ προσθέσετε και τον γνωστό διαδικτυακό κυνηγό του Αντίχριστου, τον άνθρωπο που ανακάλυψε τους υπηρέτες του διαβόλου στην Ελληνική βουλή, έχετε το δείγμα για οποιαδήποτε δημοσκόπηση. Πραγματικά, κάποτε τρώγαμε τις σόλες μας και εκλιπαρούσαμε για λίγη “φαντασία στην εξουσία”. Εάν εκλεγεί η Ντόρα, σίγουρα ο αγώνας μας θα δικαιωθεί! Άιντε για να εξοντώσουμε τον κακό Σα(μά)ρουμαν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ