Τα τρία χτυπήματα της κυβέρνησης για τον Βγενόπουλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

[ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ]Γράφει ο Απλός Πολίτης
Μέσα σε 1 μήνα, η κυβέρνηση έχοντας στοχοποιήσει τον Βγενόπουλο, του έχει καταφέρει 3 πολύ σοβαρά πλήγματα:
1. Κατά της Vivartia, αποφασίζοντας νέα καθυστέρηση αναγραφής της προέλευσης του γάλακτος εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της ΝΟΥΝΟΥ και της Nestle που χρησιμοποιεί φθηνό γάλα από Βουλγαρία και FYROM,
2. Κατά της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ με την ανάθεση των “καλύτερων” άγονων γραμμών σε 2 άλλες μικρές εταιρίες (Athens airways και Sky Express αν θυμάμαι καλά)
3. Κατά της SingularLogic απειλώντας ότι θα διακόψει το project ΗΦΑΙΣΤΟΣ, με το οποίο υπολογίζεται και επιστρέφεται ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης του Πετρελαίου Θέρμανσης στους βενζινοπώλες σε ολόκληρη την Ελλάδα (για να το αναθέσει κατόπιν στον εθνικό προμηθευτή INTRACOM όπως έκανε τόσα χρόνια).
Αν “Παρταόλας” είναι εκείνος που όχι μόνο δεν πήρε σεντς από τα 28 δισ που χαρίστηκαν στις Τράπεζες, αλλά αντίθετα το κατήγγειλε και ήταν ο μόνος που ζήτησε να πληρώσουν την κρίση οι γνωστοί “βαρώνοι” που τόσα χρόνια κατακλέβουν τις τσέπες μας και την πατρίδα μας, τότε φίλε έχουμε σοβαρό πρόβλημα…
Προφανώς το κέρδος έχει στο μυαλό του κι αυτός είναι ο σκοπός του. Απόλυτα όμως θεμιτό και σεβαστό, από την στιγμή που δεν με κλέβει, δεν είναι Δημόσιο, δεν είναι κρατικοδίαιτος. Επιχειρηματίας είναι, υπηρεσίες προσφέρει κι αν δεν μας αρέσουν, του γυρίζουμε την πλάτη και απευθυνόμαστε αλλού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ