ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ Όλη η αλήθεια πίσω απο τη δήλωση Μητσοτακη για την οικογενειοκρατία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

68D5CF03-58A6-4C26-A944-B3EAC44E7852-14236-00000C1C78467A8BΛίγες μόλις μέρες πριν την περίφημη δήλωση του Μητσοτακη οτι στην κυβερνηση του δεν θα υπάρχει κανένας συγγενής του οπου ολοι έσπευσαν να πουν οτι αφήνει την Ντορα Μπακογιάννη εκτός πολιτικού παιχνιδιού είχε προηγηθεί η δήλωση της Ντορας οτι αποσύρεται η ίδια απο την πολιτική και δεν θα ειναι ξανά υποψήφια!
Ειχε πει η ίδια στο Βήμα οτι πάει για σύνταξη. «Τιμήθηκα από τους πολίτες, το κόμμα μου και τους αρχηγούς του με σημαντικά αξιώματα. Θα μου επιτρέψετε, λοιπόν, σήμερα να πω ότι στην ιεράρχηση των στόχων μου δεν είναι να ξαναποκτήσω οποιονδήποτε τίτλο».
 
Πως λοιπόν ο Μητσοτακης αφήνει εκτός κυβέρνησης την Ντορα αφού η ίδια είχε ήδη ανακοινώσει την αποχώρηση της απο την πολιτική; Και κυρίως τι ακριβώς συμβαίνει και ξαφνικά η Ντορα εγκαταλειπει αξιώματα και τίτλους;
Η απάντηση ειναι πολύ απλή: Κώστας Μπακογιαννης!
Ο Κώστας Μπακογιαννης θέλει να ειναι υπερκομματικός υποψήφιος στο δημο Αθηναίων και ετσι δεν μπορει η μητερα του να ειναι βουλευτής ή υπουργος της ΝΔ!
Ο Μητσοτακης εκμεταλλεύτηκε την απόφαση της Ντορας  να κανει πίσω για να βοηθησει στο χτίσιμο του υπερκομματικού προφίλ που σχεδιάζει ο Μπακογιάννης και βγήκε και το παίζει υπεράνω και κατα της οικογενειοκρατίας τη στιγμή που η ίδια είχε δηλώσει την πολιτική της απόσυρση!
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ