ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Ομάδες αντιπολιτευτικής συνεργασίας ΝΔ-ΚΙΝ.Α. (aka ΠΑΣΟΚ) με βλέμμα την συγκυβέρνηση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣΜπορεί η μετεκλογική ηγέτης της κεντροαριστεράς Φώφη Γεννηματά, αλλά και στελέχη του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝ.Α. να βροντοφωνάζουν δημόσια, κατά της Νέα Δημοκρατίας και των “δεξιών”, σε σημείου μάλιστα ο Κεγκέρογλου να κατηγορεί τις κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή για την καταστροφή της Ελλάδας, αλλά όπως είδατε εν τοις πράγμασι, ουδείς εκ της ΝΔ βγήκε να απαντήσει κι όχι φυσικά επειδή δεν άκουσαν, αλλά επειδή…καταλαβαινόμαστε.
Οπως μάθαμε από φίλη μας, δεξιά δημοσιογράφο, που γνωρίζει από πρώτο χέρι τα της Νεας Δημοκρατίας, ήδη έχουν συσταθεί ομάδες συνεργασίας ανά τομέα, με τους αντίστοιχους τομεάρχες από τα δυο κόμματα για κοινή “ανταλλαγή” ερωτήσεων και αντιπολιτευτικής γραμμής.
Οι ομάδες στηρίζονται στα πρότυπα της ήδη καλής συνεργασίας (και προσωπικής φιλίας) που έχουν ο κ.Γεωργιάδης, ο κ.Βρούτσης με τον κ.Λοβέρδο, τον κ.Βενιζέλο και τον κ.Κεγκέρογλου, και πήραμε δείγμα της συνεργασίας τους με τις “πάσες” στο θέμα των βλημάτων, αλλά και στις συντονισμένες επιθέσεις κατά του Πολάκη.
Ηδη έγινε και γεύμα επί τη αφορμή ονομαστικής εορτής των προηγουμένων ημερών, στα Β.Π. όπου ήταν και νεότερα στελέχη της ΝΔ,  ώστε να γνωριστούν σε πιο χαλαρό περιβάλλον με τους αυριανούς “συγκυβερνήτες” τους.
Αυτά για να μην πέσουν κάποιοι από τα σύννεφα.
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ