Γιακουμάτος: Εμείς θα αναρτήσουμε τα ονόματα αυτών που ψήφισαν στις εκλογές!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://www.olympia.gr/wp-content/uploads/2020/08/Dawn-of-the-Dead.jpg…διότι σ’ αυτή τη χώρα, η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων είναι μόνο για τους βιαστές ανηλίκων. Τι είναι άλλωστε το σύνταγμα μπροστά στον …Γιακουμάτο!!
Γράφει ο “Δεξιά της Εδέμ

Καθώς επέστρεφα από την δουλεία μου και είχα το ράδιο στον real άκουσα ότι θα μιλούσε ο κ. Γιακουμάτος στης κυρίες Μακρή και Πυργίωτη και πραγματικά μου έπεσε το στόμα στο πάτωμα με αυτά που είπε, αρχικά είπε ότι η Ντόρα θα βγει από την πρώτη Κυριακή, όταν όμως η κ. Πυργίωτη τον στρίμωξε ότι κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει.
Μετά όταν η κ. Πυργίωτη πάλι, του είπε ότι θα πάει να ψηφίση στης εκλογές και εμμέσως πλήν σαφός θα είναι υπέρ του Αντώνη Σαμαρά ο κ. Γιακουμάτος με απειλητικό ύφος είπε κατά λεξή ” και θα δεχτείτε να αναρτηθεί το ονομά σας σαν μέλος της ΝΔ” σε αυτό το σημείο η κ. Μακρή του τόνισε ότι η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων και το 2007 στην εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ είχε πεί ότι αυτό απαγορέυεται και το ΠΑΣΟΚ τελικά δεν το έκανε, η απάντηση του κ. Γιακουμάτου? ” Τι πάει να πεί αυτό? από την στιγμή που θα γίνεις μέλος της ΝΔ δεν κρύβεσαι, εμείς θα τα αναρτήσουμε”.
Όπως δείχνει αυτό το περιστατικό η απειλές αυτές στρέφονται ιδιαίτερα κατά των Δημοσίων Υπαλλήλων με σκοπό να ψηφίσουν όσο το δυνατόν λιγότεροι Νεοδημοκράτες. Εδώ θέλω να τονίσω ότι από τον μηχανισμό της οικογένειας αυτή την βδομάδα η απειλές προς συνδικαλιστές ότι αν δεν στηρίξουν την Ντόρα από την δευτέρα θα είναι εκτός κόμματος είναι πάρα πολλές.
Το τελευταίο που είπε ο κ. Γιακουμάτος ήταν ότι ένα λάθος όπως είπε ήταν ” ότι δεν έριξα τον Καραμανλή με το θέμα του βατοπαιδίου”…μάλιστα…εγώ θέλω να ρωτήσω ένα πράγμα ρε Γιακουμάτε, όταν λές ότι δεν τον έριξες θες να πεις ότι ήσουν ο Τατούλης Νο2? Με εσένα και τον Τατούλη ήθελε η Ντόρα να τον ρίξει τον Καραμανλή?
Ελπίζω ρε Γιακουμάτε να κατάλαβες τώρα γιατί δεν θα βγει η Μητσοτάκη σου και γιατί και εσύ από αυτή την στιγμή είσαι ένας υποψήφιος ΠΡΩΗΝ βουλευτής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ