ΣΑΒΒΑΤΟ, 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ❓Οταν η Φωφη ειπε αυτο στο συνέδριο, ολοι άλλοι έκατσαν ως όρνιθες και σιωπηλοί….

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

cebacf89cf83cf84ceb1cf83 cebaceb1cf81ceb1cebcceb1cebdcebbceb7cf83 cf83cf85cebdceb5ceb4cf81ceb9cebf
Καταλαβες Νεοδημοκράτη γιατι ο Καραμανλής ειναι ο Κώστας Καραμανλής, ενω ο Μητσοτακης ειναι απλα ο Κουλης ο γιος του μπαμπάκα του;

Γιατι ο πρώτος ειχε το ανάστημα να τα βάλει με τους Νταβατζηδες, ενω ο δεύτερος σέρνεται στα πατώματα να αποδείξει οτι ειναι αετός ενω ειναι γατακι μπροστά στην διαπλοκη
Ετσι ο Κώστας Καραμανλής μολις τελείωσε η ομιλία του Κουλη, και έβγαλε την υποχρέωση, έφυγε διακριτικά με τους στενούς συνεργάτες του και κάποια αλλα στελέχη, αποδοκιμάζοντας την Φωφη Γεννηματά, που ειναι η πρώτη αρχηγός του ΠΑΣΟΚ που μίλησε σε συνέδριο της ΝΔ και τους εκανε ολους τα γατάκια της.
Δεν ειναι και λιγο να σου τείνει χείρα συνεργασίας «ο αυριανός πρωθυπουργός» (λεμε και καμία βλακεία) κι εσυ μια Φωφη του τίποτα, οταν ανεβαίνεις στο βημα του Συνεδρίου της ΝΔ, να ζητάς εξεταστικη για τις κυβερνήσεις τις ΝΔ και απο κάτω να ειναι ολοι ΜΟΥΓΚΑ.
Καταλαβες γιατι μονο ο Καραμανλης εχει το ανάστημα, κι οι άλλοι το απόστημα;
Ειδατε καμία ανακοινωση της λαλίστατης Σπυράκι; Οχι, άλλωστε αυτη εδωσε αγωνα για να πέσει η ΝΔ το 2009 ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *