ΣΑΒΒΑΤΟ, 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Η απάντηση του Πάνου Καμμένου στον Γιούνκερ: "Μπορει να με μπέρδεψε με τον κύριο Γεωργιάδη και τον κύριο Βορίδη».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

IMG_4447Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη, ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Υπουργός Εθνικής Άμυνας , Πάνος Καμμένος έδωσε αιχμηρή απάντηση στον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

 
 
Ο κ. Γιουνκέρ δήλωσε πως από τη θέση του Προέδρου της Κομισιόν έχει συνεργαστεί και με «τον ακροδεξιό εταίρο του κυρίου Τσίπρα».
«Εγώ ήμουν επί χρόνια στο Λαϊκό Κόμμα, συνεργάστηκε τότε με τον κύριο Γιούνκερ και εν συνεχεία για το Λαϊκό Κόμμα έγινα από ΕΑΜοβούλγαρος μέχρι ακραίος κομμουνιστής και έφταναν στο σημείο να με ονομάσουν και άνθρωπο της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς», δήλωσε ο κ. Καμμένος, ο οποίος χαριτολογώντας είπε πως «ο κ. Γιούνκερ μπορεί να με μπέρδεψε με τον κύριο Γεωργιάδη και τον κύριο Βορίδη».
  ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *