Ισχυρή έκρηξη στο Εφετείο Αθηνών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

efeteio athinon bomb
Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στο κτήριο του Εφετείου της Αθήνας, στην οδό Λουκάρεως. Άγνωστος τηλεφώνησε στην ΕΦΣΥΝ στις 02:55, προειδοποιώντας ότι υπάρχει βόμβα η οποία θα σκάσεις στις 03:20. Λίγο νωρίτερα ο φρουρός του Εφετείου είχε δει δύο άτομα να αφήνουν μία τσάντα στα σκαλοπάτια του Εφετείου και να εξαφανίζονται.

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και απέκλεισε το σημείο, ενώ στο Εφετείο έσπευσε από την πρώτη στιγμή ομάδα από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.
Η έκρηξη ήταν ιδιαίτερα ισχυρή και έγινε αισθητή σε αρκετά μεγάλη απόσταση, ενώ ανάγκασε τους περίοικους να σηκωθούν από τα κρεβάτια τους. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως δευτερόλεπτα μετά, υψώθηκε καπνός ορατός από μεγάλη απόσταση.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην είσοδο του κτηρίου.
Τι αναφέρει η “Εφημερίδα των Συντακτών”:
Άγνωστος άνδρας που μιλούσε σχεδόν συλλαβιστά τηλεφώνησε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» στις 02.51. και με ελαφρώς παραμορφωμένη φωνή ανέφερε: «Δεν είναι φάρσα, δώστε προσοχή, σε 40 λεπτά στην οδό Λουκάρεως στο Εφετείο Αθηνών θα εκραγεί βόμβα». Αφού αναρωτήθηκε αν από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής τον ακούει κανείς και αφού έλαβε την απάντηση «ναι» από τον εργαζόμενο μας στο τηλεφωνικό κέντρο, συνέχιζε ζητώντας να εκκενωθούν και τα δύο κτίρια, γιατί η βόμβα θα εκραγεί σε 40 λεπτά.
Είχε προηγηθεί ανάλογο τηλεφώνημα στο ειδησεογραφικό σάιτ, zougla.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ