Τι όπλισε το χέρι του μακελάρη-φρουρου του Σημίτη! Νεα στοιχεία και μαρτυρίες!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

IMG_4702Οι περισσότεροι μιλούν για μια οικογένεια υπόδειγμα. Κανείς, φαίνεται, δεν γνώριζε όσα γίνονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες και αποκαλύπτονται μετά το άγριο έγκλημα όταν ο 47χρονος αστυνομικός σκότωσε τη γυναίκα του, την πεθερά του και την μόλις τριών ετών κόρη του.
Ο Χρήστος Ζαπαντιώτης «ζήλευε αφόρητα τη σύζυγό του και για την ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα της» λέει στη Real News η Ειρήνη Χερουβείμ, ξαδέρφη της 70χρονης. Κάθε φορά που ο 47χρονος ζητούσε από τη γυναίκα του να διώξει τη μητέρα της, εκείνη αρνούνταν. Του έλεγε πως την υπεραγαπούσε και δεν είχε κανέναν άλλο στον κόσμο. «Δεν μπορώ να τη διώξω. Είναι μόνη της».
Η φωτιά «σιγόκαιγε» σχεδόν από το 2012, όταν παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας της, η Ελένη Χερουβείμ παντρεύτηκε τον Χρήστο Ζαπαντιώτη. Οι καυγάδες ανάμεσα σε γαμπρό και πεθερά δεν άργησαν. Ακολούθησε η απαίτηση του 47χρονου να φύγει η πεθερά του από το σπίτι για να το κάνει η γυναίκα του ιατρείο.
Σύμφωνα με τον Μιχάλη Χερουβείμ, θείο της 49χρονης, το ζευγάρι είχε συχνά καυγάδες. «Η ανιψιά μου, μου έλεγε ότι ο Χρήστος θα τη σκότωνε γιατί του είχε ζητήσει να χωρίσουν. Τον φοβόταν και δεν ήξερε πως να διαχειριστεί το θυμό του. Τελευταία τσακώνονταν συνέχεια. Οι καυγάδες δεν ακούγονταν από τους γείτονες γιατί το σπίτι είχε ηχομόνωση», υποστηρίζει.
Εκείνο όμως που φαίνεται να όπλισε το χέρι του 47χρονου για να εκτελέσει τη γυναίκα, την πεθερά του και το ίδιο του το παιδί ήταν όταν η Ελένη Χερουβείμ του ανακοίνωσε ότι ήθελε να χωρίσουν. Και πως δεν επρόκειτο να του δώσει την επιμέλεια της κορούλας τους.
Ενός παιδιού που ο 47χρονος αστυνομικός υπεραγαπούσε. Ο άνθρωπος που σχεδόν όλοι περιγράφουν πως «μονόχνοτο» και «κλειστό», μεταμορφωνόταν για τη μικρή Μυρτώ.
Στενοί συνεργάτες του Χρήστου Ζαπαντιώτη στη φρουρά του Κώστα Σημίτη περιγράφουν:
«Όποτε καθόμασταν κάπου χωρίς τον κ. πρόεδρο, αυτός έπαιρνε τηλέφωνο στο σπίτι για να μιλήσει με την κόρη του και αστειευόταν με τη μικρή σε ανοιχτή ακρόαση», λένε στην εφημερίδα. Το έκανε συνέχεια και κανείς δεν είχε καταλάβει το παραμικρό.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ