Ρευματοειδής Αρθρίτιδα: Η βιταμίνη που θα μειώσει τις φλεγμονές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

vitamind
Η βιταμίνη D είναι μια από τις πιο σημαντικές ουσίες που χρειάζεται ο οργανισμός μας, και συνήθως ο πιο φυσικός τρόπος να επωφεληθούμε από αυτή την βιταμίνη είναι βγούμε έξω στον ήλιο.

Τα οφέλη της βιταμίνης, δεν είναι μόνο ότι μας κάνει πιο χαρούμενους και μειώνει τον κίνδυνο κατάθλιψης, αλλά επίσης ότι μπορεί να αποτρέψει την ρευματοειδή αρθρίτιδα.
Σύμφωνα με μια έρευνα του πανεπιστήμιου του Birmingham στην Αγγλία, η βιταμίνη D είναι αντιφλεγμονώδες ουσία.
Η ρευματοειδής αρθρίτιδα είναι μια χρόνια φλεγμονώδης, αυτοάνοση και εξελικτική νόσος, που προσβάλλει κατ’ εξοχήν τις αρθρώσεις, αλλά όχι σπάνια και διάφορα άλλα όργανα. Είναι το συχνότερο φλεγμονώδες ρευματικό νόσημα, και προσβάλλει συνήθως τα άτομα ηλικίας 35-55.
Ωστόσο, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι για να επωφεληθούν οι άνθρωποι από τη δράση της βιταμίνης κατά της νόσου, η κατανάλωση πρέπει να γίνετε πριν πάθουν ρευματοειδής αρθρίτιδα.
Σύμφωνα με τα ευρήματα του πανεπιστημίου, οι γιατροί πρέπει να δίνουν μεγαλύτερη δόση της βιταμίνης σε άτομα που ήδη πάσχουν από την νόσο, για να τους βοηθήσει με την φλεγμονή.
Πριν όμως, πάτε να αγοράσετε την βιταμίνη, καλό είναι να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας, λόγω του ότι η υπερβολική κατανάλωση της βιταμίνης μπορεί να είναι δυσλειτουργική για το σύστημα σας, και μπορεί να πάθετε τοξικότητα από τη βιταμίνη.
mag.sigmalive.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ