Καταξοδεύτηκαν οι βρετανικές αρχές για τους στρατιώτες τους στο Αφγανιστάν…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

british troops afghanistan
Την ώρα που η Τερέζα Μέι επαινούσε το στρατό στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά της για την διατήρηση της ασφάλειας στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα στρατεύματα στο εξωτερικό δεν ήταν ακριβώς σε εορταστική διάθεση. Αποκαλύφθηκε ότι 500 στρατιώτες στο Αφγανιστάν έλαβαν μόλις… 1 λίρα για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα!

Οι 500 Βρετανοί στρατιώτες που έχουν αναπτυχθεί στο Αφγανιστάν έχουν στη διάθεσή τους συνολικά μόλις 500 λίρες (700 δολάρια) για τα Χριστούγεννα, αποκάλυψαν οι Sunday Times.
Κάποιοι δήλωσαν ότι η φειδωλότητα των αρχηγών των αμυντικών άφησε τα στρατεύματα πολύ πίσω από τους ξένους ομολόγους τους, καθώς στρατιώτες στο αμερικανικό στρατόπεδο έλαβαν οκτώ χριστουγεννιάτικα δέντρα, διακοσμήσεις, γαλοπούλες, πολλά δώρα και ακόμη και ένα αντίγραφο της νέας ταινίας Star Wars!
“Η αντίθεση μεταξύ της αμερικανικής και της βρετανικής προσέγγισης είναι συγκλονιστική”, δήλωσε ένας Βρετανός αξιωματικός στην Καμπούλ. “Ως στρατός δεν έχουμε τόσα χρήματα όπως οι ΗΠΑ, αλλά ακόμη και οι Δανοί και οι Μογγόλοι φαίνεται να κάνουν περισσότερα”, σημείωσε.
Ο αυστηρός χριστουγεννιάτικος προϋπολογισμός έχει επηρεάσει το ηθικό, ένας στρατιώτης είπε στην εφημερίδα: “Δεν μας έστειλαν χρήματα ούτε για καφέ. Οι Αμερικανοί στέλνουν περισσότερα χρήματα για να ταΐσουν τις αδέσποτες γάτες στο στρατόπεδό τους”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ