Πανικός στην Oxford Street του Λονδίνου εξαιτίας μιας… σπασμένης βιτρίνας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 
Σκηνές χάους, με εκατοντάδες καταναλωτές, που βρίσκονταν στα μαγαζιά, να τρέχουν ουρλιάζοντας, έπειτα από αναφορές για ένα «περιστατικό» – Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για κλοπή εντός του πολυκαταστήματος «House of Fraser» – Οι δράστες ή ο δράστης έσπασαν τη βιτρίνα και εξαφανίστηκαν – Μία γυναίκα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του πανικού
Σκηνές χάους επικράτησαν σήμερα το απόγευμα στην πολυσύχναστη Oxford Street του Λονδίνου, έπειτα από αναφορές για περιστατικό με πυριβολισμούς.
 
«Αλλόφρονες» καταναλωτές έτρεχαν ουρλιάζοντας, σύμφωνα με την Daily Mirror, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός. Τα καταστήματα ήταν γεμάτα, καθώς για τους Βρετανούς σήμερα είναι η περίφημη «Boxing Day».
Ένοπλοι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, ωστόσο δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο, που να υποδεικνύει ότι έπεσαν πυροβολισμοί ή ότι υπήρξε κάποια εγκληματική ενέργεια.
Σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, μία γυναίκα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του πανικού που επικράτησε, όταν έπεσε στο έδαφος, ωστόσο ο τραυματισμός της δεν εμπνέει ανησυχία για τη ζωή της.
Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πανικός οφείλεται σε ένα παράθυρο που έσπασε στο κατάστημα «House of Fraser», το οποίο εκκενώθηκε, ενώ ένα ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο.
 
Όπως προκύπτει ωστόσο από νεώτερες αναφορές αυτοπτών μαρτύρων και όπως μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, πιθανότατα υπήρξε κάποια κλοπή σε ένα από τα μαγαζιά μέσα στο «House of Fraser» (σ.σ. αυτό της Swarovski), με τους δράστες ή τον δράστη να εξαφανίζονται αμέσως μετά.
Άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο έκαναν λόγο για «κοσμήματα πεσμένα στο πάτωμα και σπασμένα μπουκάλια αρωμάτων παντού».
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ