Πως το Youtube κλέβει τα λεφτά των youtubers (πήγαινε στο dailymotion να βρεις την υγεια σου)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

youtubeΤο YouTube ειναι μια βιομηχανία βιντεο, κι οσο υπάρχουν κορόιδα να προσφέρουν την δουλεια τους δωρεάν για να κερδίζει λεφτα, γιατι να μην το κανει;

Το τελευταίο καιρό το κόλπο ειναι οι αορίστοι όροι χρήσης που μπορούν να ερμηνευτούν κατα το δοκουν. Δηλαδή ολοι καταλαβαίνουμε οτι ενα τραγούδι ή μια τανια εχει πνευματικά δικαιώματα, αλλα το γενικό «άσχημη γλώσσα ή βία ή άσχημες εικόνες» μπορεί να κολησει οπουδήποτε. Για παραδειγμα μπορεί ενας οπαδός μιας ομάδας να πει οτι ειναι καλύτερη απο την αλλη και το YouTube να τα θεώρησει μη αποδεκτό και να το απορρίψει.
Οπως μας εξηγεί κι ο youtuber με τους 8.000.000 followers κάποια στιγμή ο αλγόριθμος αποφάσισε οτι δεν του άρεσε το βιντεο και το YouTube του παρακράτησε ολα τα λεφτα και χωρις να υπαρχει τρόπος ή τηλεφωνο να διαμαρτυρηθεί, απλα του έφαγε τα λεφτα.
Το κόλπο μαλιστα που κανει ειναι να χτυπάει τους λογαριασμούς των χρηστών κοντα στις αρχές του επόμενου μήνα, πχ 4-5 Οκτωβρίου, όποτε μεχρι να ξαναγίνει αίτηση για την έγκριση βιντεο εχουν χαθεί τα έσοδα Σεπτεμβρίου κι εχουν καταλήξει στους λογαριασμούς της Google. Σκέφτειτε στα εκατομμυρια χρήστες να κλέβει 100-200€ (ειναι πολλα παραπάνω) ποσά δις κερδίζει απο τα κορόιδα.
Η λύση ειναι φυσικά οι άλλες πλατφόρμες, οπως το dailymotion, που μπορεί να μην εχουν τέτοια επισκεψιμότητα, αλλα εχουν εξυπηρέτηση πελατών και σέβονται το
έργο των δημιουργών
https://www.youtube.com/watch?v=DPjOQTOkK4Q
https://www.youtube.com/watch?v=Gbph5or0NuM

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ