Ξεκάθαρη θέση του Πάνου Καμμένου για την ονομασία των Σκοπίων!

IMG_4950Τη θέση του ότι δεν θα ψηφίσει τη χρήση του όρου «Μακεδονία» για την ΠΓΔΜ, επανέλαβε σε συνέντευξη Τύπου στο Υπουργείο Αμύνης, ο Πάνος Καμμένος, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στην Ντόρα Μπακογιάννη, καλώντας τη ΝΔ ξεκαθαρίσει την θέση της.
http://www.dailymotion.com/video/x6calx3
 
Ο κ. Καμμένος είπε ότι «ως αρχηγός κόμματος η θέση μου είναι ξεκάθαρη. Υπάρχει μια εν ενέργεια απόφαση για μη χρήση του όρου Μακεδονία. Αυτό για να ανατραπεί θα πρέπει να γίνει σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».
Έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Κοτζιά τονίζοντας ότι είναι ο καλύτερος υπουργός Εξωτερικών που πέρασε ποτέ, σχολιάζοντας φήμες άτι έχει διαφωνήσει μαζί του.
Εξαπέλυσε επίθεση κατά της Ντόρας Μπακογιάννη, τονίζοντας: «Ακούω τη ΝΔ και ειδικά την κυρία Μπακογιάννη. Έχει μια εμμονή σε σχέση με το να λέει συνέχεια ότι έχουμε ψηφίσει τη θέση για συνθέτη ονομασία. Προσπαθεί να εγκλωβίσει την Ελλάδα για μια δίκη της θέση».
Παράλληλα κάλεσε τη Ν.Δ. να ξεκαθαρίσει τη θέση της και «να λύσει τα δικά της πρώτα. Εγώ δε ψηφίζω θετικά στη χρήση του όρου Μακεδονία», ξεκαθάρισε ο κ. Καμμένος.
Ο υπουργός Άμυνας απέφυγε να απαντήσει αν θα υπάρχει πρόβλημα στη συγκυβέρνηση, λέγοντας: «Έχουμε διαφορετικές απόψεις με ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όλοι βάζουμε ”νερό στο κρασί μας” αλλά εκεί που υπάρχει θέμα αρχών δεν αλλάζουμε».
Ερωτηθείς για τη συμφωνία για τη Σαουδική Αραβία εξαπέλυσε επίθεση σε όσους κάνουν λόγο για πλαστά έγγραφα, λέγοντας πως «Δεν υπάρχουν πλαστά χαρτιά, ούτε μεσάζοντες».
Για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού είπε: «Είναι θέμα του πρωθυπουργού. Δεν έχουμε κάνει συζήτηση. Αλλα, ότι και αν θα γίνει, θα είναι για το καλό της πατρίδα μας. Η κυβέρνηση αυτή έχει πετύχει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ