ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΔΙΩΞΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ-ΤΡΕΙΣ π.ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image 168 Αποκαλύψεις για την ΕΡΓΟΣΕ και σύνδεση λίστας Λαγκάρντ με Παναμά…

Γιάννης Ντάσκας

Τρεις-τουλάχιστον-συγκεκριμένοι Υπουργοί της γαλαζοπράσινης διακυβέρνησης ,οι Δ.,Ε., και Γ. εμφανίζονται πολύ ανήσυχοι για τις αποκαλύψεις σχετικά με τα χρήματα που είναι κρυμμένα σε OFFSHORE εταιρείες των φορολογικών παραδείσων.

Ο στεναγμός ανακούφισης που ακούστηκε απο την πλευρά τους, όταν το Συμβούλιο Επικρατείας εξέδωσε την απόφαση για φραγή στην έρευνα, αν έχουν περάσει 5 χρόνια απο τη φορολογική χρήση, ξαναέγινε ανησυχία από έναν συγκεκριμένο φόβο.

Στην περίπτωση τουλάχιστον των 2 εξ αυτών οι OFFSHORE εταιρείες φαίνονται να συνδέονται με άλλες εταιρείες που δεν φαίνονται να διαλύθηκαν πριν απο το 2012.

Αρα υπάρχει λίγος χρόνος (μέχρι τέλους του 2018 για φορολογικές χρήσεις του 2012) για έρευνα.

image 170

Περίπτωση ποινικών καταδικών δεν φοβούνται γιατί η διάρκεια των διαδικασιών εξασφαλίζει την παραγραφή και άρα το ακαταδίωκτο. Φοβούνται μόνο τον ηθικό διασυρμό και πιθανότητα να πιεστούν οι ελληνικές αρχές να κάνουν αυτό που κάνουν όλες οι αρχές δυτικών και στοιχειωδώς σοβαρών κρατών. Να διεκδικήσουν δηλαδή, αστικά επιστροφές χρημάτων και φόρων σε διαπραγματεύσεις με κράτη, τράπεζες και ιδιώτες, αφού παραγραφή 5ετίας δεν υπάρχει.

Προς το παρόν είναι ήσυχοι, αφού τέτοια προοπτική δεν φαίνεται και τον δημοσιογράφο -ερευνητή Χάρη Καρανίκα τον τρώει το ίδιο σκοτάδι που έτρωγε και τρώει για χρόνια δημοσιογράφους αυτής της κατηγορίας.

Αν ρωτήσετε, ακόμα και “μελετηρούς” του περιβάλλοντός σας ποιός είναι ο δημοσιογράφος Χάρης Καρανίκας δεν θα βρείτε εύκολα κάποιον να τον έχει ακουστά. Η συνέχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ