20/06/2021

Οσο υπάρχουν άνθρωποι! Ο Μαυριδης είχε κανει ειδική οικονομική συμφωνία με το καναλι για να βοηθήσει τα παιδιά που είχαν ανάγκη! #nomadsGr

IMG_4958Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε το olympia που πρωτο αποκάλυψε πριν λίγες  μέρες οτι ο Μαυριδης εκτός απο την αμοιβή του θα δώριζε και το έπαθλο των 100.000 ευρω σε περίπτωση που το κέρδιζε για να βοηθήσει τα παιδιά συγκεκριμένου νοσοκομείου!
Οταν στον Σκαι τα κέρδη του Survivor πήγαιναν στις τσέπες του Τούρκου Καναλάρχη, τουλάχιστον εδώ ένα μέρος απο τα κέρδη του nomads πήγε σε καλό σκοπό!
Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε στις κάμερες για την απόφασή του να μπει στο Nomads, ενώ αποκάλυψε και έναν όρο που υπήρχε στη συμφωνία του με τον ΑΝΤ1. Όπως τόνισε, υπήρχε όρος που δεν του επέτρεπε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Palawan.
https://www.youtube.com/watch?v=P-XeWTQudGg
«Έκανα μια συμφωνία με το κανάλι από την αρχή. Μου έκαναν μια οικονομική πρόταση πολύ καλή, στην αρχή είπα “όχι”, μετά τους είπα ότι θα το σκεφτώ. Έκανα μια συμφωνία με τους ανθρώπους να κάνουν μια ανακαίνιση στα εργαστήρια, τα οποία είναι 22 αίθουσες, 600 τετραγωνικά.
Την πήρα τη συμφωνία μου, αυτός ήταν ο πρωταρχικός μου στόχος. Ο δεύτερος στόχος ήταν, αν μπορούσα να κερδίσω το έπαθλο, να έκανα κάτι με τους γονείς για κάτι ξενώνες, γιατί οι άνθρωποι δεν έχουν που να μείνουν όταν τα παιδιά τους είναι μέσα στο νοσοκομείο. Αυτό έχω να πω.
Μπήκα από την αρχή για τον στόχο μου, μπήκα να παίξω, δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο δύσκολα, εννοώ το ψυχολογικό κομμάτι. Το πιο δύσκολο ήταν ότι δεν μπορούσα να αποχωρήσω οικειοθελώς, λόγω της συμφωνίας που είχε γίνει, αυτό ήταν το πιο δύσκολο, όλα τα άλλα τα κατάφερα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ