Το παράξενο παιχνίδι της ζωής: Η μητερα του Κωστα Αγγελιδη ήταν 7 χρόνια σε κώμα μετά απο τροχαίο με μηχανή!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
IMG_4965Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, καλός φίλος του παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη και από την πρώτη στιγμή που έμαθε για το σοβαρό τροχαίο έσπευσε στο Ασκληπιείο Βούλας, προκειμένου να μάθει για την κατάσταση της υγείας του και να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του καλού του φίλου.
Το μεσημέρι της Τετάρτης, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το άγνωστο δράμα του παρουσιαστή που γνώριζε μόνο το στενό οικογενειακό του περιβάλλον και οι φίλοι του.
https://www.youtube.com/watch?v=x4hT9K7mEwo
 
Η δημοσιογράφος της εκπομπής, Κατερίνα Σουλιώτη είπε χαρακτηριστικά: «Ο Λάμπρος μου αποκάλυψε ότι πριν από χρόνια η μητέρα του Κωνσταντίνου είχε ένα σοβαρό τροχαίο με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε κώμα για 7 ολόκληρα χρόνια. Ο παρουσιαστής ξόδεψε πάρα πολύ χρήματα, προκειμένου η μητέρα του να καταφέρει να γίνει καλά, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και για 7 χρόνια τραβούσε τον δικό του Γολγοθά. Τον περασμένο Ιούλιο ο πατέρας του «έφυγε» από τη ζωή «χτυπημένος» από τον καρκίνο».
Από την πλευρά του, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δήλωσε φανερά συγκινημένος: «Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τον Κωνσταντίνο και θέλω να σου πω ότι στάθηκε… “βράχος”. Είχε ταλαιπωρηθεί πολύ με όλη αυτή την ιστορία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ