Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δολοφόνων της 22χρονης Ελληνίδας στο Λονδίνο – Τι ερευνούν οι αρχές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

IMG_5053Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι διωκτικές αρχές προκειμένου να εντοπίσουν το δράστη ή τους δράστες της δολοφονίας της 22χρονης Ελληνίδας στο Λονδίνο.
Την ίδια ώρα αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξετάσεις το όποιο θα δώσει νέα στοιχεία τόσο για τις συνθήκες όσ ο και για τα αίτια θανάτου της νεαρής κοπέλας.
Η 22χρονη ομογένης Iuliana Tudos εξαφανίστηκε την παραμονή των Χριστουγέννων στο Λονδίνο όπου βρίσκονταν, στην περιοχή του Χαριγκέιτ. Το πτώμα της βρέθηκε σε ένα πάρκο στη βόρεια πλευρά της Αγγλικής πρωτεύουσας. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία η νεαρή κοπέλα φαίνεται να δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι. Οι αξιωματικοί της αστυνομίας πλέον αναζητούν πληροφορίες από πολίτες που μπορεί να είδαν την Iuliana Tudos μαζί με κάποιο άτομο είτε στο πάρκο είτε σε κάποιο άλλο σημείο της πόλης.
Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Μονάδας Εγκληματολογικών Ερευνών: «Πιστεύουμε ότι αυτή η γυναίκα δέχθηκε επίθεση ενώ βρισκόταν στο πάρκο και αυτό πιθανότατα έγινε την παραμονή Χριστουγέννων. Το πτώμα της βρέθηκε δίπλα σε ένα γήπεδο μπέιζμπολ». Ενώ πρόσθεσε: «Προσπαθούμε να εξακριβώσουμε το κίνητρο της υπόθεσης και θα θέλαμε να μάθουμε από οποιονδήποτε είδε κάτι ύποπτο στο πάρκο περίπου τις ημέρες των Χριστουγέννων».
Η 22χρονη πέθανε ως αποτέλεσμα ενός τραύματος από μαχαίρι στην κοιλιά και ενός τραύματος στο κεφάλι, όπως μεταδίδει η Daily Mail.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη, ενώ σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική εξέταση. Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνες και στο σπίτι της άτυχης 22χρονης, για στοιχεία που ίσως βοηθήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ