Άδωνις Γεωργιάδης κατά Κυριάκου Μητσοτάκη και Ντόρας Μπακογιάννη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έβγαλε ανακοίνωση δήθεν εναντίον της κυβέρνησης γιατί προσέφυγε στην δικαιοσύνη εναντίον της απόφασης της επιτροπής ασύλου που χορηγεί άσυλο σε τούρκο πραξικοπηματία. Αναγνώστες του Ολυμπία μην παρασύρεστε. Ο δαιμόνιος Άδωνις Γεωργιάδης, όργανο του Σαμαρά, Δεν στρέφεται κατά της κυβέρνησης. Στρέφεται ευθέως κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη. Διότι δεν είναι η κυβέρνηση Τσίπρα που είναι σύμμαχος του Ερτογάν και του Αλίεφ του Αζερμπαϊτζάν. Και αυτό αποδεικνύεται από το ότι ο μεν Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον Ερντογάν στην πρεσβεία της Τουρκίας και η Νέα Δημοκρατία του έσπευσε να τα βάλει με τον με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την κυβέρνηση για να στηρίξει τον Ερντογάν. Ενώ η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη είναι κολλητάρι του Αλίεφ και βεβαίως του Ταγίπ Ερντογάν.

Άρα με αυτά που λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ουσία καρφώνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Ντόρα Μπακογιάννη. Ας τολμήσουν να βγουν ευθέως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη εναντίον της απόφασης της κυβέρνησης να προσφύγει στη δικαιοσύνη για την ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής ασύλου. Και το εννοούμε αυτό: Ας τολμήσουν να πουν μία λέξη γι’ αυτό.

Άλλωστε προκαλεί αίσθηση ότι αυτή η ανακοίνωση της νέας Δημοκρατίας είναι ανώνυμη και δεν προέρχεται καν από τον πύραυλο Κουμουτσάκο που είναι και ο αρμόδιος επί των εξωτερικών υποθέσεων. Δηλαδή ο Κουμουτσάκος που με εντολή Μητσοτάκη στον Σκάι έσπευδε να στηρίξει τον Ερντογάν και να στραφεί ευθέως εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας και της κυβέρνησης.

Ξαναλέμε για να είμαστε εξηγημένοι: Ας τολμήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη επώνυμα καθώς και τα καρακόλια τους επώνυμα πάλι να στραφούν κατά της απόφασης της κυβέρνησης. Μην περιμένετε τέτοια δήλωση. Ο Ταγίπ και ο Αλίεφ θα ενοχληθούν πολύ. Και αυτοί ξέρουν πολλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ