ΕΚΤΑΚΤΟ Πρωτοφανής διασυρμός του Γεωργιαδη! Θεμα παραίτησης του από την αντιπροεδρία!

IMG_2696Σε δύσκολη θέση ο Αδωνις Γεωργιαδης μετά την ανακοινωση της πρεσβείας του Ισραήλ οτι καταδικάζει τις ακραίες θέσεις μίσους  του Ραβίνου Μορντεχάι Φριζή σχετικά με την επίθεση του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα.
ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΕΜΠΛΟΚΗ με Γεωργιαδη στη ΝΔ λόγω του Φριζη! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ με πιθανή παραίτηση του ακόμη και εντός της ημέρας! #Γεωργιαδης_Gate 
Ο Αδωνις Γεωργιαδης είχε συμφωνήσει απόλυτα με τις θέσεις αυτές και συνεχαρη δημόσια μέσω ανάρτησης του στο διαδίκτυο (την οποία λόγω των εξελίξεων διέγραψε) τον ραβίνο.
DShtn7hWkAEF0c5
Η πρεσβεία του Ισραήλ  κάνει λόγο για προσωπική άποψη του Ραβίνου, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την επίσημη θέση της πρεσβείας.
Αναλυτικά η πρεσβεία του Ισραήλ αναφέρει: Ο Ραβίνος Μορντεχάι Φριζής (Mordechai Frizis), ο οποίος διαμένει στο Ισραήλ, ανάρτησε πρόσφατα ακραίες δηλώσεις στο youtube σχετικά με την επίθεση με μπογιές εναντίον της Πρεσβείας του Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα για την οποία η οργάνωση Ρουβίκωνας ανέλαβε την πλήρη ευθύνη.
Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα αποδοκιμάζει την ακραία ανακοίνωση του Ραβίνου Φριζή και δηλώνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για την δική του προσωπική άποψη η οποία ουδεμία σχέση έχει με την επίσημη θέση της Πρεσβείας
Σημειώνεται ότι ο Ραβίνος Μορντεχάι Φριζής είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά της οργάνωσης Ρουβίκωνας αποκαλώντας τους «αναρχοάπλυτους, θρασύδειλους, βρωμερούς τυπάκους και τύπισσες» και απειλώντας τους ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ τους έχουν ήδη φακελωμένους. «Αναρχοκουμούνια, σας φτύνουμε και τον Μαρξ, τον προδότη τον Εβραίο αντισημίτη, σας φτύνουμε και τον Μπακούνιν» αναφέρει μεταξύ άλλων στο «διάγγελμά» του ο ραβίνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ