Συνεργάτης της Κλίντον «έδωσε» άκρως απόρρητους κωδικούς σε Ρώσο hacker που συμπτωματικά εργαζόταν σε Τράπεζα-χρηματοδότη του Μπιλ Κλίντον

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια σειρά περίεργων συμπτώσεων συνδέουν την αναπληρώτρια προσωπάρχη της Χίλαρι με τη μεγαλύτερη στην ιστορία παραβίαση λογαριασμών Yahoo από τον Ρώσο χάκερ, ειδικό στην κυβερνοασφάλεια και κατάσκοπο Igor Sushchin και την ομιλία του Μπιλ Κλίντον στη Ρωσία έναντι του εξωφρενικού ποσού των 500.000 δολαρίων. 

Όπως αποκαλύπτεται, η αναπληρώτρια προσωπάρχης της Χίλαρι, Huma Abedin, έστειλε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Yahoo, email με τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στον κυβερνητικό υπολογιστή της καθώς και άλλα απόρρητα έγγραφα, λίγο πριν πάνω από μισό δισεκατομμύριο λογαριασμοί Yahoo παραβιαστούν από το Ρώσο κατάσκοπο και χάκερ Sushchin, στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για την υπόθεση το Μάρτιο του 2017.

Οι περίεργες συμπτώσεις όμως δε σταματούν εκεί. Την περίοδο που έλαβε χώρα η παραβίαση, ο Sushchin εργαζόταν ως Διευθυντής Ασφαλείας στη Ρωσική Renaissance Capital – την επενδυτική τράπεζα που χρηματοδότησε την περιβόητη ομιλία του Μπιλ Κλίντον στη Ρωσία με το εξωφρενικό ποσο των $500,000.

Για την ομιλία αυτή, την οποία παρακολούθησαν ανώτατοι Ρώσοι αξιωματούχοι, ο Μπιλ έλαβε ευχαριστήρια κάρτα από τον ίδιο τον Πούτιν.

Ο τότε επικεφαλής του FBI James Comey, αν και δεν άσκησε ποτέ διώξεις στην Κλίντον και τους συνεργάτες της για κακοδιαχείριση απόρρητων πληροφοριών, ειχε πει για την έρευνα οτι «Εκτιμούμε ότι οι εχθρικοί φορείς απέκτησαν πρόσβαση στους ιδιωτικούς λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ατόμων με τα οποία η Γραμματέας Κλίντον είχε τακτική επαφή από τον ιδιωτικό της λογαριασμό».

Στην περίπτωση αυτή, ο “εχθρικός φορέας” δεν ήταν άλλος από έναν άνθρωπο που εργαζόταν στην ίδια τράπεζα που «έσταξε» μισό εκατομμύριο δολάρια στον Μπιλ Κλίντον για μια ομιλία!

Τι μικρός που είναι ο κόσμος!

Η υπόθεση όπως ηταν φυσικό προκάλεσε την «έκρηξη» του Προέδρου Τραμπ στο Tweeter:

fd58a7dc 893b 47aa 9159 192fd081ff80
 
infiltr8or
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ