Τουλάχιστον 25 νεκροί μετά από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα στο Περού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

peru bus accident
Σύμφωνα με την περουβιανή αστυνομία, τουλάχιστον 25 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους στο Pasamayo του Περού, αφού ένα λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα ύψους 330 μέτρων.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας των αυτοκινητοδρόμων, δήλωσε στο τοπικό δίκτυο Channel N ότι οι νεκροί υπολογίζονται σε 25, ωστόσο, ο αριθμό ίσως αυξηθεί σε 40 ή 50 νεκρούς, καθώς “δεν υπάρχουν ακόμα ακριβή στοιχεία”.
“Η αστυνομία και οι πυροσβέστες εργάζονται για τη διάσωση των θυμάτων της συντριβής, αλλά πιστεύουμε ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί”, πρόσθεσε.
peru bus accident1
Το λεωφορείο έφυγε το πρωί της Τρίτης από τη βόρεια πόλη Huacho και κατευθυνόταν προς τη Λίμα όταν συνέβη το ατύχημα στην Παναμερικανική εθνική οδό. Συνολικά 57 επιβάτες, εκτός από τον οδηγό και ένα μέλος του πληρώματος, λέγεται ότι βρίσκονταν στο λεωφορείο μετέδωσε το Blu Radio.
Το τμήμα της εθνικής οδού που ταξίδευε το λεωφορείο είναι γνωστό από τους ντόπιους ως “la curva del diablo”, το οποίο μεταφράζεται “η καμπύλη του διαβόλου”. Ο επικεφαλής αργότερα πρόσθεσε ότι το λεωφορείο έπεσε από ένα λόφο ο οποίος βρίσκεται κατά μήκος του Ειρηνικού Ωκεανού, αφού συγκρούστηκε με φορτηγό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ