Η Σκότλαντ Γιαρντ έδωσε στη δημοσιότητα τo όνομα του δολοφόνου της 22χρονης Ελληνίδας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

IMG_5330Το όνομα του δολοφόνου της 22χρονης Ιουλιάνα Τούντος, η οποία βρέθηκε νεκρή στο Φίνσμπουρι Παρκ στο Λονδίνο, έδωσε στη δημοσιότητα η Μητροπολιτική Αστυνομία, μετά τη διασταύρωση των στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι αξιωματικοί που ασχολούνται με τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Πρόκειται για τον 31χρονο Κασίμ Λιούις, από το Φράιερν Μπαρνέτ του βορείου Λονδίνου, ο οποίος συνελήφθη την Δευτέρα από την αστυνομία, μετά την ταυτοποίησή του.
Στον ύποπτο δολοφόνο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για το φόνο της 22χρονης την ημέρα των Χριστουγέννων.
Το πτώμα της βρέθηκε δύο ημέρες αργότερα (27 Δεκεμβρίου), ανάμεσα σε θάμνους στο πάρκο. Η δίκη του θα διεξαχθεί αύριο, στο δικαστήριο του Γουίμπλεντον.
H άτυχη Ιουλιάνα, ελληνικής και ρωσικής καταγωγής, βρέθηκε νεκρή με τραύμα από μαχαίρι στο στομάχι και με βάναυσα χτυπήματα στο κεφάλι κοντά σε γήπεδο μπέιζμπολ μέσα στο πάρκο Φίνσμπουρι.
Τα ίχνη της είχαν χαθεί στις 24 Δεκεμβρίου, αφότου επέστρεφε από διασκέδαση με φίλους της και εντοπίστηκε από φίλους της νεκρή τρεις ημέρες αργότερα.
Η Τούντος που την φώναζαν χαϊδευτικά Τζούλι εργαζόταν στην pub «World’s End» στο Κάμντεν. Φίλοι και θαμώνες τη θυμουνται ως ένα «γλυκό και φιλικό πλάσμα με μία όμορφη ψυχή» και η οποία πάντα έκανε πολύ καλή εντύπωση σε όσους τη γνώριζαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ