ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ με ερωτηματικά στην υπόθεση της ληστείας "μαμούθ" στο Βόλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

robberyΑνατροπή στην υπόθεση της ληστείας “μαμούθ” στο Βόλο καθώς, η κατάθεση στην αστυνομία της πλευράς του θύματος ότι η λεία ήταν 50.000 ευρώ και όχι 1,3 εκατ. ευρώ όπως είχε αρχικά διαρρεύσει, προκαλεί ερωτηματικά στις αρχές. Τι ερευνά η αστυνομία;
O αδελφός του θύματος Γιώργου Δεληγεώργη, Νικόλας, ανέφερε ότι η καταγγελία που έκανε στην αστυνομία ο συγγενής του αφορά στο ποσό των 50.000 ευρώ. 
Όπως είχαν μεταδώσει αρχικά κάποια τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Δεληγεώργης είχε δηλώσει ότι τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς άγνωστοι είχαν παραβιάσει την είσοδο του σπιτιού του και του έκλεψαν 1,3 εκατ. ευρώ και 400 χρυσές λίρες.
Αργότερα, η κατάθεση του άλλαξε όταν διαπίστωσε ότι οι λίρες που του εκλάπησαν ήταν συνολικά 900, περισσότερες από την αρχική εκτίμηση.
Ο αδελφός του θύματος εξέφρασε την απορία του για την πληροφορία του ποσού των 1,3 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με δήλωσή του, την ίδια απορία έχει και η αστυνομία!
Ωστόσο, η τοπική ιστοσελίδα thenewspaper έχει πληροφορίες που δίνουν άλλη διάσταση στην υπόθεση. Το εν λόγω μέσο επικαλούμενο πηγές του περιβάλλοντος των δύο αδελφών ανεβάζει το ποσό στο 1,5 εκατ. ευρώ και μιλά για χιλιάδες λίρες.
Το thenewspaper τονίζει πως οι Γιώργος και Νικόλας Δεληγεώργης είχαν κάνει ανάληψη του ποσού από την τράπεζα πριν επιβληθούν τα capital controls.
Το e-thessalia.gr από την άλλη αναφέρεται σε σπασμένο ομόλογο της οικογένειας Δεληγεώργη, τονίζοντας μάλιστα ότι η αστυνομία προσανατολίζεται στην άμεση άρση του τραπεζικού απορρήτου, έτσι ώστε να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών.
Το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση προκαλεί εύλογες απορίες και θα αποτελέσει παζλ για δυνατούς λύτες.
 
infiltr8or

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ