Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Όλοι θέλουν να γίνουν πράκτορες στην Τουρκία – Πάνω από 27.000 οι αιτήσεις στην MIT!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

mit turkey
Συνολικά 27 χιλιάδες άτομα υπέβαλαν αιτήσεις προκειμένου να προσληφθούν από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. Οι αιτήσεις κατατέθηκαν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών- MİT κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους.

Υπήρξε μια έκρηξη αιτήσεων, σημειώνει το τουρκικό δημοσίευμα- την ιστοσελίδα του οργανισμού αυτού « www.mit.gov.tr » επισκέφθηκαν πέρυσι 1.056.588 άτομα.
Οι επισκέψεις στο ιστότοπο της MİT έγιναν για διάφορους λόγους, για να ειδοποιήσουν για κάτι, να δώσουν πληροφορίες αλλά και να αναζητήσουν πληροφορίες για να υποβάλλουν αίτηση πρόσληψης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι 25 χιλιάδες αναφορές σχετίζονται με την οργάνωση FETÖ/PDY (Φετουλλάχ Γκιουλέν/ Παράλληλο κράτος), 11 χιλιάδες ειδοποιήσεις για το PKK και περίπου 30 χιλιάδες μηνύματα με διάφορα θέματα ασφάλειας.
Οι αναφορές εξετάσθηκαν σοβαρά και έγιναν ειδικές μελέτες σχετικά με τις πληροφορίες αυτές, ειδικά για τις τρομοκρατικές οργανώσεις FETÖ και PKK.
Το δημοσίευμα σημειώνει ότι σε 7812 περιπτώσεις ασχολήθηκαν οι δικαστικές αρχές ή έγιναν επιχειρήσεις των σωμάτων ασφαλείας. Μάλιστα, προς την κατεύθυνση αυτή επεξεργάσθηκαν ορισμένα κρυπτογραφημένα ονόματα και άρχισε η δικαστική διαδικασία.
Από τη άλλη πλευρά, ο αριθμός των ατόμων που επιθυμούν να εργασθούν στην MİT και οι οποίοι έχουν γράψει μελέτες για την εθνική ασφάλεια αυξάνεται κάθε χρόνο.
(Στοιχεία από haberler.com)
http://www.echedoros-a.gr/2018/01/27-mit.html

ΔΗΜΟΦΙΛΗ