Οι Δελτάδες των Μιράζ …Αναχαίτισαν και πήραν από «πίσω» τα τουρκικά F-16 στο Βόρειο Αιγαίο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

greek mirage
Το πόσο ευέλικτα και πόσο καλά είναι στις κλειστές θάλασσες απέδειξαν για μια ακόμη φορά τα Μιράζ της 114 Πτέρυγας Μάχης που απογειώθηκαν σήμερα από πολεμικό Αεροδρόμιο σε νησί του Αιγαίου και αναχαίτισαν τα Τούρκικα F-16 που είχαν εισβάλει στο FIR Αθηνών για μια ακόμη φορά !

Δεν γνωρίζουμε πόσο τεχνολογικά είναι υπεράνω τo F-16 αλλά σήμερα τα Ελληνικά Μιράζ στην εμπλοκή που σημειώθηκε νότια της ν.Χίου τους πήραν τα σώβρακα ,αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι σε κλειστές Αερομαχίες-Εμπλοκές τα Μιράζ που είναι άγνωστα στους Τούρκους Χειριστές και Ελεγκτές …δεν πιάνονται !!
Τα Ελληνικά Μιράζ απογειώθηκαν απο το νησί της Σκύρου όταν Τούρκικος οπλισμένος σχηματισμός εισέβαλε στο FIR Αθηνών και άρχισαν τα γνωστά τσαλιμάκια ! …
Αν και τα Τούρκικα ήταν οπλισμένα δεν επέλεξαν να εμπλακούν σε αερομαχία αλλά αποχώρησαν απο την περιοχή με το που χώρισαν τα Μιράζ και πήραν το καθένα την ουρά των Τούρκικων F-16 ,αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά οτι στις Αναχαιτίσεις Κυριαρχούν !
Οι Τούρκοι στη συνέχεια απονείωσαν ελικόπτερο που έκανε το γύρο του νησιού της Λέσβου πριν συναντηθεί με Μαχητικό της Λήμνου που έφτασε στην περιοχή με άγριες διαθέσεις.
.
https://youtu.be/PJXPp3qlcxY
.
ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 5η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ: 1 (2 x F-16)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ: 1 Ε/Π
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ: 3
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ: 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ: 3
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ: 8 (4 από τον σχηματισμό και 4 από το ε/π)
ΕΜΠΛΟΚΕΣ: –
ΠΕΡΙΟΧΗ: ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ & ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
http://veteranos.gr/deltades-ton-miraz-anachetisan-ke-piran-apo-piso-ta-tourkika-f-16-sto-vorio-egeo/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ