Αγωγή μαμούθ κατα του δημοσίου απο τους συγγενείς των θυμάτων του "εξαίρετου επαγγελματία" κατα τον Σημίτη, δολοφονο των Αγίων Αναργυρων!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

IMG_5609Τραγωδία στους Άγιους Αναργύρους: Στο ελληνικό Δημόσιο επιρρίπτουν ευθύνες οι κληρονόμοι της άτυχης συζύγου του δράστη και αυτόχειρα αστυνομικού, Χρήστου Ζαπαντιώτη, οι οποίοι κατέθεσαν αγωγή – «μαμούθ» για την υπόθεση του εγκλήματος των Αγίων Αναργύρων.
Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του δικηγορικού γραφείου που έχει αναλάβει την υπόθεση, «η ευθύνη του Δημοσίου είναι δεδομένη και στηρίζεται στη διάταξη του άρθρου 105 του Εισαγωγικού Νόμου του Αστικού Κώδικα λόγω της εγκληματικής παράλειψης να διαπιστώσει την ψυχιατρική κατάσταση του δράστη κατά το διορισμό του ως Αστυνομικού παρά την αυταπόδεικτη δυστυχώς πλέον ακαταλληλότητά του να οπλοφορεί».
Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2017 στην οδό Ευριπίδου, στους Αγίους Αναργύρους, όταν ο 46χρονος εν ενεργεία αστυνομικός, Χρήστος Ζαπαντιώτης σκότωσε με το υπηρεσιακό του όπλο την 37χρονη σύζυγο, την πεθερά και την 3 ετών κόρη του, πριν βάλει τέλος στη ζωή του.
Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν τους αναζήτησε συγγενικό τους πρόσωπο που ανησύχησε επειδή δεν έδιναν σημεία ζωής, ενώ διαπίστωσε πως ούτε το κοριτσάκι είχε πάει στον παιδικό σταθμό.
Όταν πήγε στο σπίτι είδε τις δυο γυναίκες νεκρές στο σαλόνι, το κοριτσάκι νεκρό στην κρεβατοκάμαρα και τον αυτόχειρα σε στάση που δείχνει ότι προηγουμένως είχε γονατίσει.
Ο γεννηθείς το 1971 αστυνομικός, υπηρετούσε στη Βουλή, όντας αποσπασμένος στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη. Όπως έγινε γνωστό, είχε περάσει από ψυχομετρικά τεστ τον Νοέμβριο του 2011 και είχε κριθεί κατάλληλος για οπλοφορία.
Οι μαρτυρίες που συγκλονίζουν
Σύμφωνα με μαρτυρίες, η σχέση του δράστη και αυτόχειρα με την πεθερά του, ήταν τεταμένη, για λόγους οικονομικούς – κληρονομικούς.
Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς έγινε, αλλά τα στοιχεία οδηγούν στην εκδοχή ότι αρχικά ξέσπασε έντονη φιλονικία μεταξύ του αρχιφύλακα και της συζύγου του, στο σαλόνι του σπιτιού, την ώρα που το κοριτσάκι τους κοιμόταν.
Πάνω στον καβγά, ο αστυνομικός φαίνεται πως πυροβόλησε τη γυναίκα, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.
Η πεθερά του ανέβηκε από τον κάτω όροφο να δει τι συνέβη και τότε ο αστυνομικός την πυροβόλησε κι αυτήν.
Το κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό με μια σφαίρα στο κεφάλι στο κρεβάτι των γονιών του, ενώ ο πατέρας του βρέθηκε γονατιστός μπροστά του, όπου αυτοπυροβολήθηκε κάτω από το σαγόνι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ