Κατέρρευσε ο Μητσοτάκης – Οι εξελίξεις που τον έχουν τσακίσει!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

mitsotakis_kyriakosΣτρατηγικό αδιέξοδο αντιμετωπίζει η ΝΔ με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη. Η ατζέντα των εξελίξεων για το κρίσιμο δεκάμηνο βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα.
Η κυβέρνηση έχει μπροστά της ένα μπαράζ από σοβαρές εξελίξεις οι οποίες αναγκαστικά θα αλλάξουν ριζικά το οικονομικό και πολιτικό κλίμα.
Στο αμέσως προσεχές διάστημα τέσσερις διεθνείς οίκοι αξιολόγησης αναβαθμίζουν την ελληνική οικονομία.
Το σοκ της αναβάθμισης θα έχει συνέπειες στις διεθνείς αγορές προκαλώντας νέα πτώση των επιτοκίων και στο εσωτερικό με τη δυναμική ανάπτυξη που θα προσδώσει σε όλους τους νευραλγικούς τομείς της οικονομίας και βέβαια στο χρηματιστήριο.
Αμέσως μετά την αναβάθμιση ο Αλέξης Τσίπρας θα βγάλει τη χώρα στις αγορές.
Οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης προεξοφλούν από τώρα ότι η Ελλάδα θα μπορέσει για πρώτη φορά να δανειστεί με πολύ χαμηλά επιτόκια.
Η δυναμική της ανάπτυξης, τα θετικά γεγονότα σε συνδυασμό με την αναμενόμενη έκρηξη του τουρισμού και τη νέα χρονιά διαμορφώνουν το κλίμα για την καθοριστικής σημασίας έξοδο από τα εφιαλτικά μνημόνια στο τέλος Αυγούστου.
Στο κρίσιμο διάστημα θα έχουν προχωρήσει και μια σειρά επενδύσεων που έχουν στρατηγικό χαρακτήρα όπως το πρότζεκτ του Ελληνικού για το οποίο υπεγράφη χθες το Προεδρικό Διάταγμα.
Ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε για μια ακόμα φορά ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.
Μόνο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοβάται και τρέμει το ενδεχόμενο εκλογών το Φθινόπωρο.
Η κυβέρνηση σίγουρα θα επιχειρήσει να κεφαλαιοποιήσει την έκβαση θετικών γεγονότων και κυρίως της ιστορικής σημασίας έξοδο από τα μνημόνια.
Με τη δυναμική που θα διαμορφώσει η εκρηκτική άνοδος της οικονομίας ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να κερδίσει και πάλι τις εκλογές στέλνοντας οριστικά και αμετάκλητα το παλιό πολιτικό σύστημα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Πηγη: kontranews periodista.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ