Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023

Φρίκη- 55χρονη δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια ερωτικών βασανιστηρίων στο Βερολίνο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

IMG_5700Μια γυναίκα στο Βερολίνο βασανίστηκε και σκοτώθηκε από ένα ζευγάρι, με το οποίο γνωρίστηκε στο διαδίκτυο σε ιστοσελίδα για ανθρώπους με ειδικά ερωτικά ενδιαφέροντα.
Κατά της συνεύρεσης της γυναίκας με το ζευγάρι, η γυναίκα πέθανε και το σώμα της πετάχτηκε σε έναν κάδο απορριμμάτων, ανέφεραν οι ερευνητές.
https://www.youtube.com/watch?v=bs9isa10mNc#action=share
 
Το ζευγάρι, ένας άντρας που ονομάστηκε από την αστυνομία ως Taifun S., ο οποίος είναι 36 ετών, και η 27χρονη φίλη του Jasmin P., συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Schönefeld της γερμανικής πρωτεύουσας, καθώς προσπάθησαν να διαφύγουν στην Τουρκία.
Σύμφωνα με τους ανακριτές, η 55χρονη γυναίκα, με την ονομασία Marianne M., συναντήθηκε με τους υπόπτους σε φόρουμ για άτομα με εξειδικευμένα σεξουαλικά ενδιαφέροντα. Οι τρεις τους συναντήθηκαν σε διαμέρισμα, το οποίο είχε νοικιαστεί ειδικά για την περίσταση και, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η 55χρονη βασανίστηκε μέχρι θανάτου, ενώ το πτώμα της βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, η άτυχη γυναίκα βασανίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ το ζευγάρι μετέφερε τη σορό της από τα σκαλιά για τέσσερις ορόφους. Η 55χρονη βρέθηκε λίγες δεκάδες μέτρα από την πολυκατοικία, στην οποία έγινε το μοιραίο ραντεβού, τυλιγμένη σε μια γκρι κουβέρτα από έναν περαστικό.
Ο 36χρονος είχε στο παρελθόν κατηγορηθεί για εμπόριο ναρκωτικών, επιθέσεις, κατοχή όπλων και κλοπές, ενώ η σύντροφός του είχε στο ποινικό της μητρώο κατηγορίες για απειλές, αντίσταση κατά της αρχής και κλοπές.
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ