Όλη η αλήθεια για την υγεία του Αγγελίδη – Στο πλευρό του ακοίμητη φρουρός η γυναίκα του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

IMG_5738Την πιο γενναία μάχη της ζωής του δίνει ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στη Βουλιαγμένη.
Μπορεί την περασμένη Παρασκευή να έγινε ένα πρώτο βήμα εξαιρετικά ελπιδοφόρο με την αποσωλήνωση του, ωστόσο οι γιατροί είναι σταθεροί στο δόγμα “σεμνά και ταπεινά”. Τι σημαίνει αυτό;

Της Ισμήνης Λέντζου enikos.gr
Όπως εξηγεί ο κολλητός του φίλος δημοσιογράφος – παρουσιαστής Λάμπρος Κωνσταντάρας (η σχέση τους μετρά περισσότερα από 20 χρόνια), “οι γιατροί λένε πως υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα μπροστά μας. Πολλά χιλιόμετρα που πρέπει να διανυθούν.
 
Σε σχέση με την πρώτη μέρα που το μήνυμα ήταν να “ετοιμάζεστε για όλα”, αυτό που έγινε την Παρασκευή ήταν σαφέστατα πολύ ευχάριστη εξέλιξη. Όμως χρειάζεται υπομονή.
Το σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, έχει αντιμετωπιστεί αλλά κανείς δεν ξέρει τι πιθανό πρόβλημα έχει δημιουργήσει. Αυτό οι γιατροί θα το μάθουν παράλληλα με τον ασθενή όταν θα τον “ξυπνήσουν” αποσαφήνισε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.
 
Ακοίμητη φρουρός στο πλευρό του η γυναίκα του Αγγελίδη – Δεν ξέρει ακόμη για το τροχαίο ο γιος του
Στο πλευρό του Κωνσταντίνου, βρίσκεται συνεχώς η γυναίκα του Εβελίνα. Ακοίμητη φρουρός φροντίζει για όλα. Είναι ψύχραιμη και πιστεύει βαθιά πως ο άντρας της ζωής της θα βγει νικητής σε αυτή τη μάχη.
Ο γιος του Κωνσταντίνου και της Εβελίνας, ο Αλέξανδρος ο οποίος πηγαίνει στην Πρώτη Δημοτικού και είναι 6,5 χρονών δεν ξέρει ακόμη για το τροχαίο. Του λένε πως ο μπαμπάς λείπει σε ταξίδι για δουλειά, κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο.
Όσο για τον κολλητό του φίλο τον Λάμπρο; Ο ίδιος λέει πως το μόνο που θέλει είναι να σηκωθεί ο φίλος του, “το μπετό” και να γιορτάσουν τα γενέθλια του Κωνσταντίνου που ήταν πριν 6 ημέρες (στις 2 Ιανουαρίου).
Ευχή όλων να τα καταφέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ