ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη – «Με πλήρωσαν 30.000 ευρώ για να τη σκοτώσω» λέει τώρα ο δολοφόνος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

dora 0Δραματική εξέλιξη στην φρικτή δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Νεκροταφείο, με 14 μαχαιριές, από τον 58χρονο δράστη.
Ο δολοφόνος τώρα υποστηρίζει στην κατάθεση του ότι πληρώθηκε 30.000 για να διαπράξει την δολοφονία από δυο άνδρες, τους οποίους όμως δεν κατονομάζει προς το παρόν, επειδή φοβάται για τη ζωή του.
Όπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου, με πολυσέλιδο σημείωμά του μέσα από την φυλακή, ο δολοφόνος της Δώρας δηλώνει τώρα ότι τον έβαλαν να την δολοφονήσει δύο άνδρες, τους οποίους δεν κατονομάζει ακόμη επειδή φοβάται για την ζωή του.
Αναφέρεται με λεπτομέρειες στην δολοφονία και στα δύο άτομα που τον πλήρωσαν για να κάνει τη δολοφονία, με 30.000 ευρώ, από τα οποία πήρε προκαταβολή 2.000 ευρώ.
Όπως υποστηρίζει, προχώρησε τώρα στις αποκαλύψεις και όχι νωρίτερα στην αστυνομία επειδή φοβόταν για τη ζωή του.
«Να ζήσω μέχρι το δικαστήριο», λέει ο δολοφόνος γιατί ισχυρίζεται ότι θα τον σκοτώσουν στη φυλακή.
Στο μακροσκελές έγγραφό του, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της γυναίκας αναφέρει ότι την παρακολουθούσε επί μακρόν και αποφάσισε ο ίδιος να τη σκοτώσει στο Β’ Νεκροταφείο, προσθέτοντας ότι είχε λάβει προκαταβολή για την αποτρόπαιη πράξη του και ότι μέσα στην τσάντα του θύματος εκτός από τα προσωπικά αντικείμενα υπήρχαν και στικάκια με πληροφορίες.
Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της δολοφονημένης εφοριακού εξ αρχής υποστήριξε ότι το παιδί του στοχοποιήθηκε λόγω της εργασίας της και κάποιων πραγμάτων που ενδεχομένως είχε ανακαλύψει.
Πηγή real.gr
 
infiltr8or

ΔΗΜΟΦΙΛΗ