ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟ άρθρο της δικηγόρου Ζωής Ρούσσου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

85901C98-AA38-4E59-92C5-E0C1B8FF24CA“Αφού θέλουν ταξικό πόλεμο θα τον έχουν!”
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δια του υπουργού της κ. Σταθάκη επέδωσε πριν από λίγες ημέρες ένα εκβιαστικό τελεσίγραφο στους 63 δικηγόρους της Νομικής Υπηρεσίας της Κτηματολόγιο ΑΕ. Με τον πιο ανήθικο, χυδαίο και ποταπό τρόπο – χαρακτηριστικό άλλωστε του ήθους της σημερινής διακυβέρνησης – καλούμαστε να απαρνηθούμε την δικηγορική μας ταυτότητα, να διαγράψουμε την προηγούμενη ζωή μας και να υπογράψουμε δήλωση φρονήματος « δεν είμαι δικηγόρος».
Ο εκβιασμός δεν γίνεται τυχαία. Μας εκβιάζει ο κ. Σταθάκης παίζοντας με τις ζωές μας , διότι οι 63 δικηγόροι της ΕΚΧΑ ΑΕ με σεβασμό κι ευθύνη στο λειτούργημα που υπηρετούμε είπαμε ΟΧΙ στην προχειρότητα του δασικού νόμου, που οδήγησε σε απόγνωση χιλιάδες πολιτών. Είπαμε ΟΧΙ στο μοίρασμα εκατομμυρίων χωρίς έλεγχο νομιμότητας από δικηγόρους. Είπαμε ΟΧΙ στο κατασκεύασμα της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής. Είπαμε όχι σε κάθε απόπειρα έκπτωσης στον έλεγχο ποιότητας, για να προασπίσουμε το εμπράγματο δικαίωμα κάθε πολίτη, το σπίτι του και την ορθή εγγραφή στο κτηματολόγιο.
Αυτό προφανώς ενόχλησε σφόδρα τον κ. Σταθάκη και την κυβέρνησή Τσίπρα, οι οποίοι είναι σαφές πως οργανώνουν τον «κόκκινο στρατό» από υποταγμένους υπαλλήλους, οπότε οι επιστήμονες με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης όχι μόνο περισσεύουν αλλά και θεωρούνται …επικίνδυνοι! Για ποιον όμως; Για τα κυβερνητικά σχέδια αρπαγής της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων και των Ελληνίδων. Γι αυτό κι εκβιαζόμαστε να καταθέσουμε τη δικηγορική μας ταυτότητα αν θέλουμε να έχουμε δουλειά!
Ο κ. Σταθάκης και η κυβέρνησή του έχουν κηρύξει ταξικό πόλεμο στον κόπο και στις περιουσίες των ανθρώπων του μόχθου και της προσπάθειας. Έχουν κηρύξει ταξικό πόλεμο στους νοικοκύρηδες της μεσαίας τάξης, έχουν κηρύξει ταξικό πόλεμο στους επιστήμονες και στους ελεύθερους επαγγελματίες. Προωθούν συστηματικά και σχεδιασμένα τη φτωχοποίηση για να απαξιώσουν τις ζωές μας, τις σπουδές μας, τα εισοδήματά μας, τις δουλειές μας. Οργανώνουν συστηματικά τον απόλυτο έλεγχο και τη χειραγώγηση της κοινωνίας με φιλανθρωπικά φιλοδωρήματα.
Η δική μας περίπτωση είναι μόνον η αρχή. Σύντομα θα συμβεί το ίδιο και με άλλους επιστήμονες που συνεργάζονται σε φορείς του ευρύτερου δημοσίου στους οποίους θα απαγορεύεται να έχουν επαγγελματική οντότητα και θα έχουν ως μοναδική επιλογή την ένταξή τους στον «κόκκινο στρατό».
Εμείς θα συνεχίσουμε να λέμε ΟΧΙ. Οι δεξαμενές των ανοχών και των αντοχών στέρεψαν. Όταν σε αδικούν, δεν κάθεσαι μέχρι το τέλος με σταυρωμένα χέρια για να τα χάσεις όλα. Δεν σκύβεις το κεφάλι. Αφού θέλουν ταξικό πόλεμο θα τον έχουν. Και θα τον χάσουν!
Αν όχι εμείς τώρα, τότε ποιοι και πότε; Εμείς λοιπόν!
Ζωή Ρούσσου
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΚΧΑ Α.Ε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ