Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 44χρονης που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της – Με ποιον μίλησε τελευταία φορά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

IMG_5758Απαντήσεις στο μυστήριο του θανάτου της 44χρονης μητέρας που είχε εξαφανιστεί το περασμένο Σάββατο από την Κατοχή Οινιάδων Αιτωλοακαρνανίας αναζητούν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Μεσολογγίου που ερευνούν την υπόθεση.
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη εντοπίστηκε στα πίσω καθίσματα του οχήματος ενώ στη σορό υπήρχαν εγκαύματα από την φωτιά που είχε ξεσπάσει στο εσωτερικό του οχήματος.
Προς το παρόν δεν είναι δυνατόν να διαπιστωθεί ποια είναι η αιτία θανάτου της 44χρονης καθώς η έκταση των εγκαυμάτων δεν είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται να έχασε την ζωή της από τους πυκνούς καπνούς. Η νεκροψία – νεκροτομή θα φωτίσει το πως πέθανε η μητέρα των τριών παιδιών που είχε εξαφανιστεί την ημέρα των Θεοφανίων.
Οι αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια, τόσο της εγκληματικής ενέργειας όσο και της αυτοκτονίας. Ασφαλείς πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως η 44χρονη πριν λίγες ημέρες είχε χωρίσει με τον σύντροφο της στον οποίο μάλιστα άφηνε κάποιες υποψίες ότι μπορεί να κάνει κακό στον εαυτό της.
Το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να είχε άλλοθι και να βρισκόταν σε άλλο σημείο τις ημέρες που η μητέρα ήταν εξαφανισμένη. Στο σημείο αναμένεται ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ