Αύξηση του επιδόματος παιδιού για 700.000 οικογένειες!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

IMG_5782«Πρόβλεπεται αύξηση του ενιαίου επιδόματος για περίπου 700.000 οικογένειες, καθώς το συνολικό ποσό από τα 650 εκ ευρώ που ήταν το 2017 θα είναι αυξημένο κατά 40% και θα πλησιάσει τα 910 εκ ευρώ».
Αυτό επεσήμανε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου κάνοντας λόγο για σπέκουλα επί του ζητήματος.
 
Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, πρόσθεσε ότι για τον προσδιορισμό των οικογενειών που δικαιούνται το επίδομα υπάρχει διαβάθμιση τριών κατηγοριών ισοδύναμου οικογενειακού εισοδήματος.
Η κ. Φωτίου αναφέρθηκε και στη Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» επισημαίνοντας τον σχεδιασμό δημιουργίας 400 νέων Βρεφονηπιακών Σταθμών σε πάνω από 200 Δήμους με μεγάλη ζήτηση και ανεπάρκεια αντίστοιχων υποδομών.
«Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν αρκετοί βρεφονηπιακοί σταθμοί. Υπάρχουν γονείς που ενώ πήραν το voucher δεν μπορούν να βάλουν το παιδί τους σε βρεφονηπιακό σταθμό, γιατί δεν έχουν στην περιοχή τους πουθενά να το βάλουν», είπε η κυρία Φωτίου και πρόσθεσε:
«Θα φτιάξουμε 400 νέους βρεφονηπιακούς σταθμούς, που σημαίνει ότι θα ανοίξουμε επιπλέον 10.000 θέσεις. Θα τους χρηματοδοτήσουμε από τον Κρατικό Προϋπολογισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ