Τουρκική προβοκάτσια οι διαρροές ονομάτων για το Σκοπιανό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

fe3dcc00 e8ab 4a06 84dc 73d194f72e18

Τις τελευταίες ώρες παίζεται ένα βρώμικο παιχνίδι ονοματολογίας και διαρροών στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, από δήθεν αλβανικές πηγές  και «ανεπίσημα» έγγραφα που δεν είναι άλλο από μια κακοστημένη προβοκάτσια. Το ΟΛΥΜΠΙΑ από την πρώτη στιγμή έχει κανει γνωστή τη θέση του τηρώντας στάση ευθύνης απέναντι σε ένα σοβαρότατο εθνικό ζήτημα, που βρίσκεται εν μέσω κρίσιμων διαπραγματεύσεων. Και φυσικά αρνείται να παίξει το καλοστημένο παιχνίδι που έχουν στήσει οι εθνικοί μειοδότες και οι συνεργάτες τους.

Παιχνίδι που εξυπηρετεί απόλυτα τις τουρκικές επιδιώξεις στα Βαλκάνια και στο ΝΑΤΟ, αν σκεφτεί κανείς πως η ελληνική διπλωματία έχει πετάξει έξω από το γεωπολιτικό χάρτη την γείτονα, έχοντας κερδίσει σταδιακά τον έλεγχο των Βαλκανίων, που η Τουρκία προσπαθεί απεγνωσμένα να ανακτήσει.

Εξ’ ου και οι δήθεν διαρροές από «ανώνυμες» πηγές, τα «ανεπίσημα» έγγραφα και οι «κύκλοι» που αβίαστα αναπαράγουν με περίσσεια ανευθυνότητα ελληνικά ΜΜΕ, μέσω… Αλβανίας.

Όσοι υποδαυλίζουν την κατευθυνόμενη προβοκάτσια καλό θα ηταν να είναι περισσότερο προσεκτικοί. Οι εξελίξεις μπορεί να κρύβουν εκπλήξεις…

 
infiltr8or

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ