Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Τούρκος Υπουργός: "Στέλναμε όπλα στην Κύπρο πριν το '74"

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://youtu.be/nzZcPAmfjlw
Τα όπλα, που χρησιμοποιούσαν οι Τ/Κ επί 15 χρόνια, τα είχε στείλει η Τουρκία, παραδέχτηκε ο Τούρκος υπουργός Οικονομίας, Νιχάτ Ζεϋμπεκτσί, σε συγκέντρωση στο Ντενιζλί της Τουρκίας.

«Αυτοί που πρέπει να ντρέπονται είναι αυτοί οι εκφυλισμένοι προδότες που σταμάτησαν τα φορτηγά και με κάμερες στα χέρια τους έστειλαν τις εικόνες σε όλο τον κόσμο» είπε ο Τούρκος υπουργός αναφερόμενος στην υπόθεση των όπλων που φέρεται να έστειλε η Τουρκία προς τζιχαντιστές στη Συρία.
«Tο 1974 οι Τούρκοι στρατιώτες όρμησαν στην Κύπρο σαν λιοντάρια. Ασφαλώς και πήγαν στην Κύπρο σαν λιοντάρια. Αλλά εκεί οι μουτζαχίντ (όπως ονομάζει τους Τ/Κ αγωνιστές) είχαν ήδη πολεμήσει επί 15 χρόνια. Με ρόπαλα πολεμούσαν; Ή κρατώντας ξύλα στα χέρια τους; Με όπλα πολεμούσαν. Από που ήρθαν αυτά; Τα έστειλε αυτό το μεγάλο έθνος. Τα έστειλε το κράτος αυτού του μεγάλου έθνους. Όταν είσαι μεγάλο έθνος και μεγάλο κράτος, κάποια πράγματα μπορείς τα κάνεις. Ενώ αυτοί οι εκφυλισμένοι (εννοεί τους δημοσιογράφους της ‘Τζουμχουριέτ’ που δημοσίευσαν τις φωτογραφίες) λένε ότι τα έστειλες στους τρομοκράτες», είπε ο Τούρκος Υπουργός.
[sigmalive.com]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ