Την παραίτησή του υπέβαλε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

zouraris kostas
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κώστα Ζουράρι είχε το πρωί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, του ζήτησε να παραιτηθεί από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας. Στη συνέχεια ο κ. Ζουράρις έστειλε την επιστολή παραίτησης στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο ο πρωθυπουργός θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις μετά την αυριανή συζήτηση στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο.
Ο υφυπουργός Παιδείας κ. Κώστας Ζουράρις με δήλωσή του στο «Βήμα» αναφέρει ότι δεν θα παραιτηθεί από βουλευτής και παραμένει στη Βουλή ως επικεφαλής του κόμματός του «Πυρίκαυστος Ελλάς» συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο.
Την αποπομπή του Κώστα Ζουράρι από την κυβέρνηση ζήτησε σήμερα μέσω του ΣΚΑΪ ο βουλευτής Β’ Πειραιά των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος, καλώντας τον υφυπουργό Παιδείας να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τις προσβλητικές δηλώσεις του για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και για τον Άρη Θεσσαλονίκης.
Οι δηλώσεις του κ. Ζουράρι προκάλεσαν την αντίδραση πολιτικών κομμάτων, καθώς και των δύο ΠΑΕ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αύριο αναμένονται ανακοινώσεις για το ζήτημα Ζουράρι εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Υπενθυμίζεται πως ο Κ. Ζουράρις με δηλώσεις του σε ραδιοσταθμό της Θεσσαλονίκης καταφέρθηκε κατά του Ολυμπιακού παραφράζοντας ένα χυδαίο σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ «Βουντού, βουντού, βουντού, και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος κάθισαν 10.000 γαύροι…», ενώ σε άλλη ερώτηση του παρουσιαστή καταφέρθηκε κατά του Άρη λέγοντας «Ποιος γ…. τον Αρη».
“Ερίδματε πρωθυπουργέ και σύντροφε υποβάλλω σήμερα 14.1.2018 την από την θέση του υφυπουργού επί της παιδείας παραίτησίν μου, η οποία διευκολύνει, ως εικός την κυβερνητική αλληλεγγύη και, συνάμφω το πολιτικό μου αυτεξούσιον. Μετά της προσηκούσης τιμής, Κώστας Γ. Ζουράρις”, αναφέρει στην επιστολή του προς τον Αλέξη Τσίπρα ο κ. Ζουράρις, σύμφωνα με την “Εφημερίδα των Συντακτών”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ