Ξενοδοχείο από πάγο με θέμα το Game of Thrones (φωτογραφίες)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

hotel game of thrones
Αυτό είναι το ξενοδοχείο με το θέμα το Game of Thrones που είναι εξ ολοκλήρου φτιαγμένο από πάγο και χιόνι με δράκους και White Walkers. Το ξενοδοχείο χτίστηκε σε συνεργασία με το δίκτυο της HBO, που βρίσκεται πίσω από την επιτυχημένη και πιο γνωστή σειρά του πλανήτη και άνοιξε στο Lapland Hotels Snow Village στη Φινλανδία.

Γλυπτά πάγου που απεικονίζουν θέματα και χαρακτήρες από τη σειρά υπάρχουν σε καθένα από τα 14 δωμάτια και 10 σουίτες που υπάρχουν στο ξενοδοχείο.
Από τα πιο εντυπωσιακά γλυπτά είναι αυτό σε σχήμα δράκου και αυτό που θυμίζει το διάσημο θρόνο της σειράς. Ένας ακόμη δράκος «φρουρεί» το Ice Bar, όπου τα ποτά σερβίρονται σε ποτήρια σκαλισμένα από πάγο και όχι σε χρυσά, όπως συνηθίζεται στη σειρά.
Στις ιδιαίτερες παροχές του ξενοδοχείου, συγκαταλέγεται και ένα παρεκκλήσι, για όσους θέλουν να παντρευτούν ανατρέποντας τα δεδομένα. Ωστόσο, οι θερμοκρασίες στο ξενοδοχείο για να διατηρούνται τα διάφορα γλυπτά σε του πάγου σε καλή κατάσταση, επιτρέπουν στους επισκέπτες να διανυκτερεύουν στα δωμάτια για μια μόνο νύχτα.
Οι ξεχωριστές καμπίνες ξύλινων σπιτιών παρέχουν ζεστά καταλύματα που επιτρέπουν διαμονή περισσότερων ημερών στους επισκέπτες, χωρίς τον κίνδυνο υποθερμίας.
hotel game of thrones1
hotel game of thrones2
hotel game of thrones3
hotel game of thrones4
hotel game of thrones5
hotel game of thrones6
hotel game of thrones7
[trikaladay.gr]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ