Η επαναπροβολή συνέντευξης με τον Τζίμη Πανούση στον ΑΝΤ1 σάρωσε σε τηλεθέαση! Πρώτη φορά δέχτηκε τέτοιο χτύπημα η εκπομπή του Παπαδόπουλου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

IMG_6140Ο ΑΝΤ1 πρόβαλε το Σάββατο συνέντευξή του στην Ελλη Στάη και η τηλεθέαση που σημείωσε πέρασε ακόμη και το «Στην Υγειά μας»
Κι όμως, υπάρχουν εκπομπές που όσο παλιές κι αν είναι, όσα χρόνια κι αν πέρασαν από τότε που προβλήθηκαν, διατηρούν τη αξία τους στο χρόνο. Ο ΑΝΤ1 έκανε μία πολύ καλή κίνηση το Σάββατο το βράδυ και αποφάσισε να προβάλει τη συνέντευξη που έδωσε ο Τζίμης Πανούσης στην Ελλη Στάη και την εκπομπή «Με τα μάτια της Ελλης».
 
Η εκπομπή κατάφερε να κάνει υψηλή τηλεθέαση και σημείωσε 21% στο 15 – 44 παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για αιφνιδιαστική απόφαση και δεν υπήρχε ενημέρωση των τηλεθεατών. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γυναίκες των ηλικιών 15 – 24 το είδαν σε ποσοστό 32,4%.
Ο ανταγωνισμός «στριμώχθηκε». Ακόμη και το «Στην υγειά μας» που παραδοσιακά κυριαρχεί τα Σαββατόβραδα, τελικά σημείωσε πολύ χαμηλή τηλεθέαση με 13,6% στο 15 – 44.
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ