Τα ύστερα του κόσμου: Ο Μαρινάκης υμνεί τον Κώστα Καραμανλή για να σώσει την κουμπάρα του!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 7029 1Στην κυριακάτικη εφημερίδα του ο Μαρινάκης λέει το αυτονόητο: Ότι ο Καραμανλής στο Βουκουρέστι δεν διαπραγματεύτηκε κανένα όνομα για τα Σκόπια.

Καθένας γνωρίζει ότι ο Κώστας Καραμανλής αντέταξε στο Βουκουρέστι βέτο λέγοντας ότι επειδή επρόκειτο εγώ για σύνοδο του ΝΑΤΟ δεν ήταν δυνατό να συζητηθεί το ζήτημα του ονόματος των Σκοπίων. Και τούτο διότι η επίλυση του ονόματος των Σκοπίων είναι ζήτημα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, δοθέντος ότι ο Μάθιου Νίμιτς είναι υπαλλήλους του ΟΗΕ.Δεν τα γράφει αυτά η εφημερίδα του Μαρινάκη γιατί αγάπησε ξαφνικά τον Κώστα Καραμανλή. Προσπαθεί να καλύψει την Ντόρα Μπακογιάννη – την γυναίκα του συνεταίρου του Μαρινάκη, Ισίδωρου Κούβελου – η οποία ως υπουργός εξωτερικών αυθαίρετα ανάρτησε στο site του υπουργείου εξωτερικών ότι “συζητάμε ως Ελλάδα και τον συνθετικό “Μακεδονία”.

Δηλαδή ο Μαρινάκης βάζει μπροστά τον Καραμανλή,, ψευδέστατα, για να καλύψει τις αθλιότητες της κουμπάρας του Ντόρας Μπακογιάννη

Τα παραπάνω αποδεικνύονται περίτρανα μου και από το ότι τις τελευταίες ημέρες, ακόμη δε και στο κυριακάτικο φύλλο του, ο Μαρινάκης έχει βάλει στο στόμα του υπαλλήλου του Γιώργου Τράγκα την φράση ότι Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ο πρέπει να παραιτηθεί, αλλιώς είναι προδότης! Δηλαδή να παραιτηθεί ο Προκόπης Παυλόπουλος για να γίνουν εκλογές, να πέσει κυβέρνηση Τσίπρα, και να ευεργετηθεί ο Μαρινάκης πολλαπλώς.

Το συγκρότημα Μαρινάκη με όλα αυτά τα ανεκδιήγητα καμώματα απλώς επιβεβαιώνει την λαϊκή ρήση “Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”!!!

Και να θυμούνται τα περιτρίμματα της Πειραιώς: Το μέγιστο εθνικό θέμα της Μακεδονίας δεν ταξιδεύει με τις σημαίες ευκαιρίας του NOOR1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ