18/05/2021

Η Μεγαλοοικονομου ειπε την μεγαλύτερη αλήθεια!

 
IMG_6449Σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε συγκεκριμένα πως η «κυβέρνηση με σταθερά βήματα έχει βάλει τη χώρα στο σωστό δρόμο, που θα οδηγήσει εν τέλει στην έξοδό της από τις μνημονιακές πολιτικές και στην ανάκαμψη» και αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να ενταχθεί στο κόμμα.
Ερωτώμενη δε για το εάν η επιλογή της να ενταχθεί στο ΣΥΡΙΖΑ εμπεριέχει και πολιτικό ρίσκο αφού οι δημοσκοπήσεις δείχνουν το κυβερνών κόμμα να καταλαμβάνει την δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, απάντησε:  «Προτιμώ να βρίσκομαι στην πλευρά των ενδεχομένως ηττημένων αλλά καθαρών, παρά στην πλευρά των νικητών αλλά διεφθαρμένων».
Για τον Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο συναντήθηκε πρόσφατα, δήλωσε ότι «πρόκειται για έναν πολιτικό με ιδεολογία που προσεγγίζει τη δική μου» και σημείωσε πως «σαφέστατα είναι απεγκλωβισμένος από τις παλαιοκομματικές πολιτικές τού παρελθόντος και δεν συνδέεται με απαρχαιωμένα και σαθρά πολιτικά συστήματα και μεθόδους».
Η κ. Μεγαλοοικονόμου δήλωσε αισιόδοξη για την πορεία της χώρας, καθώς «διαφαίνονται σημαντικά σημάδια ανάκαμψης σε όλα τα επίπεδα». «Θεωρώ ότι βρισκόμαστε στο τέλος μιας μακράς δύσκολης διαδρομής», είπε.
Για τις σχέσεις της με την Ένωση Κεντρώων και τον πρόεδρό της Βασίλη Λεβέντη, τόνισε πως έχει γυρίσει σελίδα στην πολιτική της πορεία, και προσέθεσε πως εύχεται «τα καλύτερα στην Ένωση Κεντρώων και στον Βασίλη Λεβέντη», τον οποίο, όπως ανέφερε, εξακολουθεί να τιμά ως προσωπικότητα και ως πολιτικό.
Σχετικά με το εάν θα επιθυμούσε να είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές και σε ποια περιφέρεια, απάντησε ότι αυτό είναι αποκλειστικά θέμα του πρωθυπουργού, δήλωσε όμως, πως αισθάνεται «περισσότερο οικεία» με την περιφέρεια της Β΄ Πειραιά.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ