Οι Σκοπιανοί καπηλεύονται την Μακεδονία, όπως οι ναζί το Ελληνικό πνεύμα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απόδοση του ονόματος Μακεδονία σε μία κάστα που συνεργάστηκε με τους ναζί και παραμένει αμετανόητη, δεν είναι δείγμα καλής θέλησης αλλά επάνοδος του ναζιστικού εφιάλτη.

 Εάν οι σκοπιανοί είχαν πραγματικά τη διάθεση να γίνουν μακεδόνες, να ασπαστούν την διδασκαλία του Αριστοτέλη, την πολιτισμική διάσταση του μεγάλου Αλεξάνδρου που έσπασε τα δεσμά της τυραννίας και του σκοταδισμού ως τα πέρατα της γης, τότε η Ελλάδα όχι μόνο θα έπρεπε να τους δώσει το όνομα,

αλλά να τους ανοίξει και την αγκαλιά της ως αδελφούς. Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι έτσι. Οι σκοπιανοί επιδιώκουν να κάνουν ακριβώς αυτό που έκαναν και οι ναζί στον ελληνισμό. Να καπηλευτούν αισχρά μία δήθεν φυλετική διάσταση, όπως οι ναζί που εκμεταλλεύτηκαν τα έμμισθα ψεύδη του Φαλμεράυερ και έστησαν τα παραμύθια της «υπερβορείας», και να ξεκινήσουν έναν νέο γύρο ρατσισμού και εθνικισμού στην Ευρώπη.  Αυτό είναι εμφανές από την όλη συμπεριφορά τους. Δεν δίνουν δεκάρα για την φιλοσοφική διάσταση του μεγάλου Αλεξάνδρου, την πολιτισμική κληρονομιά και διδασκαλία της Μακεδονίας. Βλέπουν τον Αλέξανδρο ως κατακτητή, ως δικαιολογία για την ιμπεριαλιστική τους φύση και στόχευση.

 Όπως ο Hitler και οι ναζί που ισχυρίζοντο ότι δεν υπάρχει πια ελληνική φυλή και πως αυτοί είναι οι μόνοι κληρονόμοι του ελληνικού αίματος! Το οποίο βέβαια το βίαζαν κατάφωρα, με αγάλματα που παραπέμπουν σε μπόντι-μπίλντερ με αναβολικά και δεν έχουν καμία σχέση με το απέριττο ελληνικό κάλλος και την αρμονία.  Τα ίδια ακριβώς που κάνουν σήμερα οι σκοπιανοί, διαχρονικοί σύμμαχοι των ναζί, με τα κακουργήματα – αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που παραπέμπουν ευθέως στην δήθεν τέχνη του τρίτου Ράιχ.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Μουσολίνι ήταν ο εμπνευστής της ανύπαρκτης «μακεδονικής φυλής» και ότι ο Χίτλερ ήθελε να δώσει την Μακεδονία στους Σκοπιανούς, γεγονός που αποτράπηκε από την παλλαϊκή εξέγερση της εθνικής αντίστασης το 1943.  Δεν είναι επίσης καθόλου τυχαίο ότι οι σκοπιανοί ήταν οι κύριοι βασανιστές των εβραίων της Θεσσαλονίκης, αλλά και των γηγενών πληθυσμών της Μακεδονίας.

Η Ελλάδα λοιπόν οφείλει να μην επιτρέψει την παλινόρθωση του Ράιχ, δίνοντας το όνομα Μακεδονία στους αμετανόητους κληρονόμους μίας ναζιστικής κληρονομιάς.  Όπως η Ελλάδα δεν μπορεί να επιτρέψει στους ντόπιους υμνητές του Χίτλερ και του Μουσολίνι να παρουσιάζονται ως μακεδονομάχοι. Διότι διαχρονικά, ειδικά όμως την περίοδο της κατοχής όταν ο Χίτλερ επιχειρήσεων ακρωτηριάσει την Ελλάδα δίνοντας τη Μακεδονία στους Βούλγαρους και Σκοπιανούς, η εθνική αντίσταση ήταν αυτή που γκρέμισε το αντεθνικό σχέδιο. Τα παιδιά της ΕΠΟΝ έπεφταν μπροστά στις γερμανικές ερπύστριες, όταν οι ντόπιοι δοσίλογοι καθοδηγούσαν την Γκεστάπο κατά των Ελλήνων πατριωτών.

 Και αυτή την ιστορική αλήθεια δεν μπορούν να την αλλάξουν ούτε τσιτάτα δήθεν προοδευτικών, ούτε σημαιάκια σε χέρια ναζιστών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ