Η βεντέτα της ΔΟΕ με τη Ρωσία – Αποκλείει αθλητές χωρίς να έχουν βρεθεί ντοπαρισμένοι!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

russia olympic circles
Κι όμως, η πολιτική έχει άμεση σχέση με τον αθλητισμό και αυτό φροντίζει να το αποδεικνύει περίτρανα η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή τους τελευταίους μήνες. Με αυταρχικό και ιδιαιτέρως ρατσιστικό τρόπο αποκλείονται Ρώσοι αθλητές από διοργανώσεις, χωρίς καν κάποιοι από αυτούς να εμπλέκονται στο “σκάνδαλο” ντόπινγκ που καταλογίζεται στη χώρα τους. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες από αγώνες “ευγενούς άμιλλας” έχουν καταντήσει αγώνες “ευγενών συμφερόντων” στα χέρια των υποκινούμενων και ελεγχόμενων επικεφαλής τους.

Εν τω μεταξύ, σε όσους επιτραπεί η συμμετοχή στους επερχόμενους χειμερινούς Ολυμπιακούς, αλλά και σε άλλες διοργανώσεις, πρέπει, λέει, να αγωνίζονται υπό ουδέτερη σημαία! Ήμαρτον δηλαδή…
Λες και η Ρωσία είναι η μόνη χώρα στον πλανήτη που έχει ντοπαρισμένους αθλητές, λες και δεν έχουν υπάρξει τρανταχτές αποδείξεις για άλλες υπερδυνάμεις… Ξαφνικά η ΔΟΕ ανακάλυψε ότι οι αθλητές ντοπάρονται!
Είδατε εσείς να τιμωρείται κανείς με αυτόν τον τρόπο; Όχι φυσικά.
Αντί να τιμωρήσουν τους αθλητές, προπονητές, ομοσπονδία, γιατρούς και εννοείται όλους τους εμπλεκόμενους, τιμωρούν άπαντες, φταίνε δεν φταίνε.
Από τη στιγμή που δεν θα συμμετάσχουν όσοι έχουν πιαστεί να κάνουν χρήση απαγορευμένων ουσιών, για ποιον λόγο λειτουργούν τόσο υποκριτικά αποκλείοντας μόνο τη Ρωσία συνολικά από την Ολυμπιάδα και από άλλες διοργανώσεις;
Αυτή όμως δεν είναι λογική (φυσικά και δεν είναι όταν μπαίνουν πολιτικά κίνητρα στη μέση), είναι καθαρός ρατσισμός απέναντι στους αθλητές που έχουν στόχους και προσπαθούν να τους επιτύχουν για τη χώρα τους.
Το τελευταίο επεισόδιο του σήριαλ:
Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) αποφάσισε να αποκλείσει κορυφαίους Ρώσους αθλητές από τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν σε λίγες ημέρες στη Νότια Κορέα.
Ο αντιπρόεδρος της Ρωσικής Ολυμπιακής Επιτροπής Στανισλάβ Ποζνιακόφ είχε ενημερώσει νωρίτερα ότι κορυφαία ονόματα των χειμερινών αθλημάτων, όπως ο Αντόν Σιπούλιν, ο Βίκτορ Αν και ο Σεργκέι Ουστιούγκοφ, δεν περιλαμβάνονται στη λίστα της ΔΟΕ.
Ωστόσο, οι συγκεκριμένοι αθλητές ΔΕΝ είχαν ποτέ πρόβλημα ντόπινγκ, ενώ τα ονόματά τους δεν υπάρχουν καν στη λίστα του Ντένις Όσβαλντ, που ασχολείται με την υπόθεση του ντόπινγκ στους Ρώσους αθλητές.
Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παγοδρομίας ταχύτητας, Αλεξέι Κραφτσόφ χαρακτήρισε «κορύφωση της ατιμίας» εις βάρος των Ρώσων αθλητών τον αποκλεισμό του 6 φορές Ολυμπιονίκη στο Short track Βίκτορ Αν.
Ο παλαίμαχος ολυμπιονίκης Νικολάι Βαλούεφ εκτιμά πως η επιχείρηση αποκλεισμού ακόμα και αθλητών που οι ίδιοι οι εκπρόσωποι της WADA έχουν αποδεχτεί ότι είναι «καθαροί», έχει στόχο να αναγκάσει τη Ρωσία να αρνηθεί τη συμμετοχή των αθλητών της στην Ολυμπιάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ