Η Νέα Μεταπολίτευση είναι εδώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

samaras antonisΓράφει ο Νίκος Καραμπάσης
Η δήλωση του νέου Προέδρου της ΝΔ Α.Σαμαρά ήταν σαφής σε όλα: Θέλει να δημιουργήσει μια νέα κεντροδεξιά παράταξη που θα φέρει στην εξουσία αλλά δεν θα ανεχθεί την παραμικρή υπονόμευση. Τελεία και Παύλα. Το i-R όπως γνωρίζουν οι αναγνώστες μας είχε προεξοφλήσει (ίσως το ΜΟΝΟ μέσο στην Ελλάδα με τόσο κατηγορηματικό τρόπο) οτι ο Α.Σαμαράς 1ον θα ήταν ο νέος αρχηγός της ΝΔ και 2ον οτι αυτό θα συνέβαινε απο την πρώτη ψηφοφορία (τα σχετικά “μπανεράκια” μας είναι “εδώ”). Γιατί πολύ απλά όλοι όσοι έκαναν (αληθινό) ρεπορτάζ χωρίς προκαταλήψεις και σκοπιμότητες το γνώριζαν. Δεν ήταν μυστικό. Πιστεύω οτι τουλάχιστον την τελευταία εβδομάδα το γνώριζε άριστα και η ίδια η Ντόρα. Η οποία προφανώς πήρε “απαγορευτικό” για να προχωρήσει σε οποιαδήποτε κίνηση διάσπασης της ΝΔ τουλάχιστον τώρα. Κι αν υπήρχαν κάποιες σκέψεις ή εισηγήσεις αυτές ματαιώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής.
Το i-R στήριξε απο την αρχή τον Α.Σαμαρά γιατί πιστεύει οτι είναι ένας σύγχρονος πολιτικός που ενδιαφέρεται και αγωνίζεται για το καλό της πατρίδας, για το καλό αυτού του τόπου. Είναι “ένας απο εμάς” που έμεινε και 13 χρόνια σπίτι του “άγνωστος μεταξυ αγνώστων” μετά τον…κολοφώνα της δύναμης, των φώτων, της ισχύος, του χρήματος, της δόξας, των αυλοκολάκων…Και όλα αυτά πολύ νέος. Εφαγε τα χαστούκια του και…στάνιαρε(που λένε). Σήμερα βρίσκεται σε μια ωριμότητα, σε μια πολιτική ωριμότητα που μπορεί να προσφέρει πολλά στον τόπο. Και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να έχει “απέναντι” της έναν σοβαρό και δυνατό “παίκτη”.
Η Δημοκρατία στη χώρα μας κέρδισε. Καιρός να γυρίσουμε σελίδα στην λεγόμενη “μεταπολίτευση” και στην προσπάθεια αυτή το i-R έδωσε και δινει “βροντερό παρόν”…..
Καλή Επιτυχία στο δύσκολο έργο σου Αντώνη.
Ο Νίκος Καραμπάσης είναι διευθυντής της Ισοτιμίας, “εκδότης” του www.i-reporter.gr και πρώτα απ’ όλα, blogger.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ