ΤΩΡΑ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

IMG_6762
Με καταιγιστικό ρυθμό προχωρούν οι εξελίξεις στην υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο enikos.gr ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής, μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου για το καλώδιο που φέρεται να μετέτρεψε το αυτοκίνητο της άτυχης μητέρας σε «ωρολογιακή βόμβα», ο εισαγγελέας ζήτησε συμπληρωματική πραγματογνωμοσύνη από τους δύο ειδικούς που έχουν οριστεί από το κράτος για την υπόθεση, καθώς επίσης και συμπληρωματική κατάθεση από τα δύο παιδιά της 44χρονης.
http://www.dailymotion.com/video/x6dmzax
 
Όπως αποκάλυψε το βράδυ της Τετάρτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο κ. Ταουξής, ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Τάσος Δέδες, βρήκε κατά την αυτοψία του μοιραίου αυτοκινήτου βαμβάκι με εύφλεκτο πετρέλαιο συνδεδεμένο με καλώδιο που είχε αποκολληθεί από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου στο πορτ – μπαγκάζ! Ενδεχομένως χρησιμοποιήθηκε ως «φυτίλι» για την ανάφλεξη και του πίσω μέρους του αυτοκινήτου.
«Με τεράστια κατάπληξη όταν πατήσαμε το κουμπί και άνοιξε το πορτμπαγκάζ ελευθερώθηκε η πίσω πόρτα του αυτοκινήτου και πρόβαλε μπροστά στα μάτια μας η εταζέρα του αυτοκινήτου και είδαμε κατάπληκτοι ένα καλώδιο που κάποιος το είχε τραβήξει, το είχε αποσπάσει από τη μία του άκρη μόνο και έφτανε ίσα ίσα μέχρι την εταζέρα του αυτοκινήτου και εκεί επάνω ήταν δεμένο ένα κομμάτι λευκό βαμβάκι», είπε ο κ. Ταουξής στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και προσέθεσε:
«Σκύψαμε και το μυρίσαμε. Ήταν εμποτισμένο με πετρέλαιο, μύριζε πετρέλαιο. Βεβαίως δεν είχε πάρει φωτιά. Αυτή λοιπόν όλη η χειροτεχνική κατασκευή, αφού συζητήσαμε όσοι συμμετείχαμε στην έρευνα, συμπεράναμε ότι πρόκειται για ένα αυτοσχέδιο φιτίλι το οποίο όταν ερχόταν η φωτιά πίσω, θα μεταδιδόταν στην πίσω εταζέρα και από εκεί στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, ώστε αυτό να γίνει παρανάλωμα του πυρός, κάτι που τελικά δεν έγινε.
Άρα κάποιος σχεδίαζε να κάψει ολοσχερώς το αυτοκίνητο αλλά αυτό δεν συνέβη, σύμφωνα με τους τεχνικούς συμβούλους».
Δείτε το βίντεο:
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ