ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής κατά των Ρώσων Αθλητών! ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

11-usa-womens-gynmastics-team.w1200.h630
Τα….κορίτσια της Ολυμπιακής ομάδας γυμναστική των ΗΠΑ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ και ρατσιστική η αντιμετώπιση των Ρώσων αθλητών από την Διεθνή Ολυμπακή Επιτροπή. Χωρίς κανένα προηγούμενο, χωρίς έλεγχο και χωρίς καν υποψίες!


Τους απέκλεισαν γιατί…έτσι! Είναι Ρώσσοι και μάλλον κατά τους ρατσιστές της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) είναι “ένοχοι” εκ των προτέρων!
Η ΔΟΕ έχει καταντήσει το ολυμπιακό ιδεώδες ένα κλειστό κλαμπ “επίλεκτων” που μπορούν να “πίνουν” ό,τι θέλουν, να προκαλούν και μόνον με την εμφάνιση τους, που δεν μπορεί να είναι “φυσιολογική” ανθρώπινη, αλλά επειδή έχουν τα συμβόλαια των εταιριών κάνουμε τα στραβά μάτια και στους Ρώσους αθλητές που τους κόβουν άμα τη εμφανίσει για να μην χαλάσουν τα συμβόλαια και τα μετάλια που έχουν μοιραστεί εκ των προτέρων.
Εκτός λίστας αν και ποτέ δεν είχαν πρόβλημα ντόπινγκ
Ο αντιπρόεδρος της Ρωσικής Ολυμπιακής Επιτροπής Στανισλάβ Ποζνιακόφ είχε ενημερώσει νωρίτερα ότι κορυφαία ονόματα των χειμερινών αθλημάτων, όπως ο Αντόν Σιπούλιν, ο Βίκτορ Αν και ο Σεργκέι Ουστιούγκοφ, δεν περιλαμβάνονται στη λίστα της ΔΟΕ. Ωστόσο, οι συγκεκριμένοι αθλητές δεν είχαν ποτέ πρόβλημα ντόπινγκ, ενώ τα ονόματά τους δεν υπάρχουν καν στη λίστα του Ντένις Όσβαλντ, που ασχολείται με την υπόθεση του ντόπινγκ στους ρώσους αθλητές.
Το Κρεμλίνο εκφράζει τη βαθιά λύπη του για την απουσία κορυφαίων αθλητών της χώρας απο τη λίστα εκείνων που προσκαλεί η ΔΟΕ στους χειμερινούς Ολυμπιακούς που θα διεξαχθουν τον ερχόμενο μήνα στη Νότια Κορέα.
Σε δήλωση του επισήμου εκπροσώπου του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ αναφέρεται: «Είδαμε το θλιβερό νέο στα ΜΜΕ. Αν πράγματι είναι έτσι, εκφράζουμε τη βαθιά λύπη μας και ελπίζουμε η κατάσταση να ξεκαθαρίσει…έχουμε μια έστω και περιορισμένη επαφή με τη ΔΟΕ και ελπίζουμε να υπάρξει μια ξεκάθαρη εικόνα αναφορικά με τους επιφανείς αθλητές μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ