Η ακροδεξιά κατρακύλα οδηγεί τον Μητσοτάκη στην απομόνωση!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

mitsotakis_kyriakosΣτην πλήρη απομώνοση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς κομισιόν, ευρωπαίοι σοσιαλιστές, το ΕΛΚ, η Ντόρα Μπακογιάννη, ακόμα και πρώην βουλευτές της ΝΔ τον άδειασαν μεγαλοπρεπώς όσον αφορά στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
Με αφορμή το “Μακεδονικό”, λοιπόν, ο επικεφαλής των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Τζιάνι Πιτέλα, χαρακτήρισε «ανεύθυνη» τη στάση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη και του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ. Για «πραγματική ευκαιρία επίλυσης» του ζητήματος της ονομασίας της ΠΓΔΜ κάνει λόγο η πολιτική ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε σημερινή ανάρτησή της στο Twitter.
«Υπάρχει επιτέλους μια πραγματική ευκαιρία να επιλυθεί το διχαστικό ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Θα ήταν τρομερό να χαθεί αυτό το ραντεβού με την ιστορία. Είναι ανεύθυνο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Μάνφρεντ Βέμπερ εργάζονται για τη διαίρεση στην Ευρώπη, αντί για την πρόοδο και τη συμφιλίωση» αναφέρει το tweet των Ευρωπαίων Σοσιαλδημοκρατών.
Σε δεύτερη ανάρτηση ο επικεφαλής των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατικών Τζιάνι Πιτέλα «καλεί την ηγεσία της Ελλάδας και της πΓΔΜ να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για να βρουν μια θετική και βιώσιμη λύση για τα Δυτικά Βαλκάνια και ολόκληρη την Ευρώπη».
Πηγη: periodista.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ