Αποκαλύπτουμε την αθλιότητα Μητσοτάκη κατά τις έντιμης Βασιλικής Θάνου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 7126Ο θρασύτατος Μητσοτάκης μαζί με τις εφημερίδες του Μαρινάκη επιτέθηκαν στην έντιμη Θάνου, που φυσικά δεν μπορούσαν να της καταλογίσουν τίποτε άλλο, ισχυριζόμενοι ότι η τοποθέτηση της στην προεδρεία του Αρείου Πάγου ήταν… σκανδαλώδης. Με το επιχείρημα ότι η Θάνου δεν ήταν πρώτη αντιπρόεδρος, αλλά τέταρτη. Αποκαλύπτουμε λοιπόν το άθλιο ψεύδος και το ότι η κ. Θάνου που τίμησε πραγματικά το αξίωμα της υπηρετώντας το λαό και την πατρίδα, υπήρξε από τους πλέον αξιοκρατικούς διορισμούς της μεταπολίτευσης. Και εξηγούμε:

– Κυβέρνηση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Πρόεδρος Κόκκινος. Για την εκλογή του υπήρξε παράκαμψη όλων των αντιπροέδρων και 10 Αρεοπαγιτών!

-Κυβέρνηση Σημίτη. Πρόεδρος Ματθίας. Ο τέταρτος των αντιπροέδρων.

-Κυβέρνηση Σημίτη. Πρόεδρος Κάππος. Ο τελευταίος των αντιπροέδρων!

-Κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή. Πρόεδρος Κεδίκογλου. Ο τελευταίος των αντιπροέδρων!

-Κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή. Πρόεδρος Νικόπουλος. Ο τελευταίος των αντιπροέδρων!

Για την ακρίβεια, μόνο ο Καλαμίδας Γεώργιος ήταν πρώτος των αντιπροέδρων, ενώ επί Σαμαρά – Βενιζέλου διορίστηκαν οι αρχαιότεροι για ένα μόλις χρόνο, πράγμα που δε γίνεται σχεδόν ποτέ, επειδή ακριβώς δεν μπορούσαν να τα βρουν μεταξύ τους Σαμαράς – Βενιζέλος και για να μην υπάρχουν τριβές. Διορίστηκαν λοιπόν ο κύριος Θεοχαρίδης και έπειτα ο κύριος Κουτρουμάνος.

Η ερώτηση λοιπόν που κατατέθηκε στη Βουλή από δύο βουλευτές του Μητσοτάκη με εντολή όμως του ίδιου και των χορηγών του, συνιστά κακοποίηση της ίδιας της δικαιοσύνης, του κοινοβουλίου και της νοημοσύνης των πολιτών. Θα επανέλθουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ