2/05/2021

Συγκλόνισε το πανελλήνιο ο ήρωας αλεξιπτωτιστής Πάνος Παππάς.

 
img 8473“Τα έξοδά μου είναι όλα καλυμμένα από τον στρατό” έγραψε ο νεαρός αλεξιπτωτιστής που βρίσκεται καθηλωμένος μετά από ατύχημα. “Η μητέρα μου βγήκε στο κανάλι για να μαζέψει λεφτά για προσωπικό της όφελος, δεν χρειάζομαι βοήθεια, ευχαριστώ” σημειώνει το 23χρονο παλικάρι. 
 
Tι είπε η “μητέρα” στο LamiaReport
Σύμφωνα με μαρτυρίες από το άμεσο συγγενικό περιβάλλον της οικογένειας, η μητέρα έχει επισκεφθεί ελάχιστες φορές το παιδί της, που τραβάει το δικό του Γολγοθά, πάντα με αξιοπρέπεια. Επίσης όπως μας είπαν τα χρήματα που πήρε παράνομα από τον τραπεζικό λογαριασμό του παιδιού της, τα χρησιμοποίησε για άλλους σκοπούς και όχι για τις ανάγκες του Παναγιώτη.
Σε επικοινωνία που είχε το LamiaReport με την “μητέρα” παραδέχθηκε ότι ο Παναγιώτης δεν έχει αναγκη από χρήματα και ότι η βοήθεια που ζήτησε ήταν για τον εαυτό της. Παραδέχθηκε επίσης ότι πήρε τα χρήματα του παιδιού της από την Τράπεζα, υποστηρίζοντας όμως ότι χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες του Παναγιώτη.
Τέλος σε επικοινωνία που είχαμε με τον ίδιο τον Παναγιώτη Παππά (επόμενη φώτο), ο οποίος νοσηλεύεται στο Απολλώνιο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης στη Λάρισα, μας επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω.
Ο Παναγιώτης μας ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αναγκη από καμία βοήθεια και ότι έχει δίπλα του, την αγαπημένη του, τα αδέλφια του και τους φίλους του, που τον αγαπάνε και τον στηρίζουν πραγματικά στο δύσκολο αγώνα που δίνει, και με τη δύναμη του θεού θα βγει για μια ακόμη φορά νικητή
Πηγή:lamiareport.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ