16/05/2021

Τι αλλο θα δούμε! Έπαιξαν ξύλο στη Γαλλία για μια Nutella!

 
 
IMG_6834Συνεχίστηκαν και σήμερα οι συγκρούσεις, οι καβγάδες και οι αψιμαχίες μεταξύ των πελατών στα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Ιntermarche, στη Γαλλία, οι οποίοι έσπευσαν από πολύ νωρίς το πρωί για να αγοράσουν βάζα Nutella με έκπτωση 70%.
http://www.youtube.com/watch?v=xDtuBoy_tX4#action=share
 
 
Πλάνα από βίντεο κατέγραψαν τριτοκοσμικές στιγμές χάους με δεκάδες πελάτες να τρέχουν να προλάβουν να πάρουν το προϊόν και το προσωπικό να προσπαθεί να τους ελέγξει.
Υπάλληλος σε κατάστημα στην προσπάθεια του να χωρίσει πελάτες χτυπήθηκε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να έχει μαυρισμένο μάτι, γράφει η Figaro.
«Είναι σαν τα ζώα. Σε μια γυναίκα τράβηξαν τα μαλλιά, σε μια ηλικιωμένη έριξαν ένα κουτί στο κεφάλι της, άλλη είχε ματώσει στο χέρι. Ηταν φρικτό», δήλωσε στην εφημερίδα Le Progres πελάτης ενός σούπερ μάρκετ.
Για να αποφευχθούν οι συγκρούσεις σε πολλά σουπερ μάρκετ εφαρμόστηκε η πολιτική των τριών βάζων Nutella ανά πελάτη, ωστόσο δεν αποφεύχθηκαν οι σκηνές πλιάτσικου.
Η γαλλική κυβέρνηση μελετά τώρα να απαγορεύσει τις υπερπροσφορές στις τιμές των τροφίμων βάζοντας ένα όριο στις εκπτώσεις που δεν θα ξεπερνά το 37%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ